Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atmosferă ostilă în Ungaria Handbalistele de la CSM București s-au calificat din nou în turneul Final Four al Ligii Campionilor

ro

15 Apr, 2017 19:38 1920 Marime text
Echipa feminină de handbal CSM București s-a calificat astăzi pentru al doilea an consecutiv în turneul Final Four al Ligii Campionilor.
 
Formația din București a trecut în sferturile competiției de  echipa maghiară Ferencvaros, cu o dublă victorie, 30-25 în România și 27-26 (14-15), astăzi, în Ungaria.

Performanța lui CSM București este cu atât mai însemnată cu cât jucătoarele campioanei României au trebuit să înfrunte o atmosferă foarte ostilă în sala în care s-a jucat meciul.

În sezonul trecut, CSM București a câștigat trofeul Ligii Campionilor în fața unei alte echipe maghiare, Gyor, la loviturile de departajare.

UPDATE: Cu 15 minute înainte de final, partida a fost întreruptă, din pricina comportamentului suporterilor maghiari. Potrivit gsp.ro, portarul Paula Ungureanu a fost scuipată, iar în direcția ei s-ar fi aruncat cu monede și cu un pahar de bere! Oficialii lui Ferencvaros au discutat cu fanii, pentru ca aceștia să înceteze, iar meciul să se reia.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii