Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal în Sala Sporturilor Duminică, la Constanţa, se joacă HC Farul - GSIP Moreni şi Dunărea Călăraşi - HC Vaslui

ro

21 Nov, 2015 00:00 2126 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui duminică, 22 noiembrie, două meciuri oficiale de handbal. De la ora 11.00, se joacă HC Farul (locul 6, cu 15 puncte) - GSIP Moreni (locul 13, fără niciun punct), din etapa a zecea a Diviziei A. 
 
De la ora 18.00, a fost programată partida Dunărea Călăraşi (locul 9, cu 18 puncte) - HC Vaslui (locul 10, cu 16 puncte), care contează pentru runda a 13-a a Ligii Naţionale. Această din urmă confruntare nu s-a putut juca la Ploieşti, întrucât sala de acolo nu deţine aviz ISU. Oficialii Dunării au ales Constanţa graţie distanţei faţă de Călăraşi, dar şi faptului că antrenorul echipei, Aihan Omer, este constănţean, astfel că Dunărea ar putea beneficia de sprijinul publicului local.

HC Dobrogea Sud, două etape libere

În etapa a zecea a Diviziei A, liderul seriei A, HC Dobrogea Sud, nu joacă, partida de pe terenul formaţiei CSU Târgovişte fiind amânată, în urma tragicului eveniment rutier în care trei jucători de la echipa dâmboviţeană au murit, iar alţi 11 (printre care şi Andrei Botezatu, din Năvodari, fost la HC Farul Constanţa) au fost răniţi. Dobrogea Sud nu va evolua în Divizia A nici săptămâna viitoare, în etapa a 11-a, întrucât formaţia pe care ar fi trebuit să o întâlnească, ACS HD Teleorman Alexandria, va fi exclusă din campionat, în urma a două neprezentări consecutive. În aceste condiţii, Dobrogea Sud a fixat un meci de verificare, cu Ştiinţa Municipal Bacău (vicelidera Diviziei A), care va avea loc la Constanţa, joi, 26 noiembrie, cel mai probabil de la ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii