Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Derby în Divizia A. Se duelează CS Medgidia şi CSU Piteşti, primele două clasate

ro

30 Oct, 2021 00:00 2146 Marime text

 
  • În clasament, CS Medgidia are trei puncte avans faţă de CSU Piteşti, departajarea făcându-se în runda trecută, când echipa din Piteşti a pierdut cu HC Buzău 2012 DivA.
 
Etapa a şaptea (ultima din tur) a Diviziei A la handbal masculin, seria B, aduce faţă în faţă, la Piteşti, primele două clasate, CS Medgidia şi CSU Piteşti.
 
Partida se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 13.00. În clasament, CS Medgidia (antrenori, Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu) are trei puncte avans faţă de CSU Piteşti (18 - 15), departajarea făcându-se în runda trecută, când echipa din Piteşti a pierdut cu HC Buzău 2012 DivA, iar CS Medgidia a profitat şi a trecut pe prima poziţie. „Echipa din Pitești era lider în clasament până în etapa a șasea, când a pierdut la un singur gol distanță cu HC Buzău 2012 DivA, în timp ce Medgidia a câștigat cu CSM Alexandria și are acum 3 puncte prețioase în fața ei. Pornim astfel favoriți în această partidă, însă conștienți că va fi un test greu pe care sperăm să-l trecem cu bine!“, este mesajul clubului din Medgidia, care e singura formaţie neînvinsă din serie, având punctaj maxim, după şase victorii în şase meciuri.
 
Cealaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în Divizia A, tânăra formaţie HC Dobrogea Sud DivA, a jucat deja în etapa a şaptea, întâlnind pe teren propriu CSM Bucureşti DivA, în faţa căreia a cedat cu 31-47 (13-21). Formaţia secundă a HC Dobrogea Sud se află pe locul şase în ierarhie, cu şase puncte, având două victorii şi cinci înfrângeri în şapte meciuri.
 
În întrecerea feminină a Diviziei A, seria A, CSU Neptun Constanţa (antrenori, Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie) ocupă poziţia a cincea, cu 11 puncte, iar în etapa din weekend, a şaptea, are liber şi nu va evolua.   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)  

 
Citeşte şi:

UPDATE. Divizia A
Handbaliştii de la CS Medgidia au urcat pe locul întâi în clasament (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii