Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul ierarhiei (galerie foto)

ro

11 Oct, 2021 00:00 2856 Marime text

 
  • CS Medgidia a câştigat toate cele patru meciuri jucate până acum în campionat. 
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia continuă parcursul fără greşeală în seria B a Diviziei A, în care a câştigat toate cele patru meciuri jucate până acum şi se află pe locul doi în clasament, la egalizate de puncte însă cu liderul ierarhiei.
 
În etapa a patra, CS Medgidia (antrenori, Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu) a jucat pe teren propriu cu CSA Steaua Bucureşti DivA, de care a dispus cu 32-27 (15-11). Pentru echipa gazdă, au jucat Uzun - Bida - 6 goluri, Horneț - 4, Neagu - 4, Moroșanu - 4, Hodorogea - 3, Olar - 2, Stoica - 2, Cimpu - 2, Suliman - 1, Hristu - 1, Stoian - 1, Damian - 1, Mamut - 1, Cornilă, Mureșeanu. „Victorie muncită pentru handbaliștii noștri! A fost un meci greu, în care deși am fost mereu la timonă, adversarii s-au ținut foarte aproape de noi.Medgidia a intrat la pauză în avantaj, cu scorul de 15-11, după numeroase acțiuni în viteză și repuneri rapide. În actul secund și-a accelerat motoarele și a jucat mult mai exact. S-a desprins treptat și s-a impus la o diferență de 5 goluri, scor 32-27. Felicitări, băieți!“, este mesajul CS Medgidia.
 
Echipa de pe litoral se află pe locul doi în clasament, având însă acelaşi număr de puncte, 12, cu liderul CSU Piteşti, care deţine avantajul golaverajului, +24 (124-100) faţă de +15 (118-103). A doua reprezentantă a judeţului Constanţa în campionat, HC Dobrogea Sud Constanţa DivA, se află pe locul cinci, cu şase puncte, după două victorii şi două înfrângeri. În etapa a patra, echipa secundă a HCDS a pierdut în fieful CSU Piteşti, scor 25-34 (8-12). HCDS DivA (antrenor, Enis Murtaza) a contat pe: Chilianu, Paraschiv - Neculai 7, G. Ștefan 5, Bruj 5, Murtaza 4, Pavlov 2, Răzmeriță 1, Teodorescu 1, Olaru, Olah, Mirea, Picoiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)     

 
Citeşte şi:
 
În Divizia A, HC Dobrogea Sud DivA şi CS Medgidia - victorii, CSU Neptun - egal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii