Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia a câştigat partida cu HC Dobrogea Sud DivA Constanţa

ro

16 Oct, 2021 15:48 2966 Marime text
  • CS Medgidia are punctaj maxim până acum şi se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul, CSU Piteşti.

Etapa a cincea a Diviziei A la handbal masculin, seria B, a adus faţă în faţă, astăzi, la Constanţa, reprezentantele judeţului în competiţie, HC Dobrogea Sud DivA Constanţa şi CS Medgidia.

Confruntarea s-a încheiat succesul oaspeţilor, scor 44-33 (17-15).

CS Medgidia a învins HC Dobrogea Sud DivA după un meci nebun, în care handbaliștii noștri au demonstrat că termenul de «pantere» li se potrivește mânușă.

Băieții antrenați de Ionuţ deli-Iorga şi Adrian Georgescu au fost parcă desprinși de la podea, alergând și luptând pentru fiecare minge. Dobrogea Sud s-a ținut aproape de noi, însă pe final de meci, Medgidia a controlat ostilitățile cu mult curaj.

Handbaliștii noștri își continuă drumul fără cusur în campionat, adunând victorii și puncte!

Felicitări, băieți!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Au evoluat:

HC Dobrogea Sud DivA (antrenor, Enis Murtaza): Chilianu, Paraschiv - Bruj 8, Stănescu 7, Neculai 4, T. Ștefan 3, Pavlov 2, Murtaza 2, Teodorescu 2, Ablachim 2, Răzmeriță 1, Olah 1, Mirea 1, Picoiu.

CS Medgidia: Cioară, Uzun - Cornilă 6, Moroșanu 6, Hodorogea 5, Bida 4, Olar 4, Stoian 4, Horneț 3, Suliman 3, Mureșeanu 3, Mamut 2, Cimpu 2, Carabaș 1, Damian 1, Hristu.

CS Medgidia are punctaj maxim până acum şi se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul, CSU Piteşti, care are însă un golaveraj mai bun, +35 (153-118) faţă de +26 (162-136).

Echipa secundă a HC Dobrogea Sud Constanţa ocupă poziţia a cincea, cu şase puncte, având două victorii şi trei înfrângeri în cinci partide.   
   
Duminică, 17 octombrie, HC Dobrogea Sud (locul 3, cu 15 puncte, în Liga Naţională) dispută un nou meci în campionat, în deplasare, de la ora 12.00, cu CSM Bacău (locul 11, cu 3 puncte).   

Orice meci în deplasare este greu. Echipa Bacăului a fost tot timpul bătăioasă. Chiar dacă are un lot mai restrâns, se văd rezultatele din ligă. Nimeni nu are meci ușor cu ei, a declarat portarul HCDS, Daniel Vasile, potrivit site-ului oficial al clubului.


Tot duminică, dar de la ora 14.00, joacă şi formaţia feminină CSU Neptun, în Sala Sporturilor din Constanţa cu CSM Roman.  

După două săptămâni în care Divizia A a luat pauză datorată meciurilor echipei naționale a României, handbalul feminin revine în Sala Sporturilor din Constanța. Aflată în acest moment pe locul trei al seriei, fără nicio înfrângere, cu două victorii și două egaluri, fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au nevoie de încă o victorie pentru a se menține în partea de sus a clasamentului. Accesul spectatorilor este liber în conditiile legislației în vigoare, fapt pentru care vă rugăm să luați la cunoștință condițiile în care participarea la meci este permisă!, este mesajul CSU Neptun.

 
Partida contează pentru etapa a cincea a Diviziei A, seria A.
 
CSU Neptun a acumulat opt puncte până acum, în timp ce echipa oaspete are patru puncte şi e pe locul şapte.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii