Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi - „Ţintim victoria” Un nou meci, la Ovidiu, între FC Viitorul şi Steaua. Se joacă sâmbătă. Atmosferă deosebită

ro

19 Mar, 2016 00:00 1899 Marime text

Stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte, astăzi, de la ora 20.30, un nou duel FC Viitorul - Steaua. Cele două echipe joacă acum în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, fiind despărţite în clasament de două puncte.
 
„Pentru mine, nu e un meci special, sunt doar trei puncte puse în joc, ca în oricare altă partidă din play-off. Noi vrem să câştigăm, iar fiecare poate să speculeze şi să comenteze ce vrea. Jucăm numai la victorie, aceasta e mentalitatea mea, cu ea m-am născut şi vreau să o transmit şi echipei. Nu câştigăm mereu, dar acesta e spiritul echipei. Nicio echipă din play-off nu e mai bună ca noi. Punct. Am demonstrat-o. Am condus toate meciurile. Suntem echipa care a crescut cel mai mult. Avem multe merite. În toate partidele, noi am jucat fotbal. Mă bucur că stadionul va fi plin. Sper să fie la fel şi în celelalte partide“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„Ne-a lipsit doar golul“ 

În clasament, gazdele au 24 de puncte, iar Steaua a strâns până acum 26 de puncte. „Dacă vom face un joc colectiv ireproşabil, vom câştiga cu siguranţă. În celelalte meciuri cu Steaua ne-a lipsit doar golul pentru a reuşi un rezultat bun. Sperăm s-o încurcăm pe Steaua, dar pentru noi, nu că aşa vor alţii. Pentru noi ar fi bună orice clasare pe podium la final“, a spus mijlocaşul Viitorului Ioan Filip. „Steaua are jucători experimentaţi, unii internaţionali, dar cred că noi suntem mai buni ca echipă. Putem câştiga. Jucăm acasă şi suntem valoroşi. Noi ne gândim şi la titlu, nu doar la locurile de Europa League“, declarat fundaşul central Herold Goulon.

Transport pentru suporteri 

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00. Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadionul central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca sâmbătă, 19 martie, la orele 18.45, 19.15 şi 19.45. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

FC Viitorul II întâlneşte „lanterna roşie“ 

Astăzi, are meci şi FC Viitorul II, echipa secundă a FC Viitorul, care întâlneşte în deplasare, de la ora 15.00, ultima clasată, cu numai trei puncte, CS Tunari, în etapa a 16-a a Ligii a III-a, seria secundă. FC Viitorul II ocupă poziţia a noua, cu 15 puncte. CS Tunari nu a câştigat niciun meci până acum.

Florin Tănase şi Măţel, printre convocaţii lui Iordănescu 

Atacantul FC Viitorul Florin Tănase a fost convocat de selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, pentru meciurile amicale cu Lituania (de pe 23 martie, de la Giurgiu) şi cu Spania (de pe 27 martie, de la Cluj). Florin Tănase s-a confruntat însă cu probleme medicale în această săptămână. Printre convocaţi se numără şi constănţeanul Alexandru Măţel, fundaş dreapta de la Dinamo Zagreb, fost căpitan al FC Farul.
 
Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii