Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi tânjește după reîntoarcerea pe banca tehnică

ro

11 Apr, 2013 00:00 1473 Marime text
Gică Hagi a declarat că îi este dor de antrenorat și că probail că în viitor va reveni în branșă. În momentul de față este mplicat total la Academia Hagi, unde muncește zi lumină, ceea ce un antrenor nu face. „Și când dorm mă gândesc la fotbal. O să vedem dacă o să ajung să-l antrenez pe fiul meu Ianis. Trebuie să avem grijă de cei circa 300 de copii de la Academie”, a spus Hagi.
„Regele” nu este dezamăgit de evoluția Viitorului, echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Unul dintre scopurile proiectului său este producerea și lansarea de tinere talente, iar din acest punct de vedere Viitorul și Academia sunt în grafic. „Acum suntem bebeluși.

În acest an, cu excepția meciurilor cu Steaua și Gaz Metan Mediaș, am jucat de la egal la egal cu adversarele. Mai sunt nouă etape și încercăm să obținem punctele care să ne asigure supraviețuirea în Liga 1”, a arătat Hagi.
Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc este de părere că cel mai valoros atacant din Liga 1 este Denis Alibec, de la Viitorul Constanța. „Talent are foarte mult, dar trebuie să muncească enorm. Eu l-am adus în circuitul performanței, depinde de el ce va reuși în continuare”, a punctat Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii