Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, bruscat de jucătorul Rambe „Omul era să ne bată pe toţi. La fizicul lui, e luptător, e de K-1, că fotbalist nu e“

ro

05 Dec, 2016 00:00 1619 Marime text
După fluierul de final al meciului FC Viitorul - CSU Craiova, pe gazon au avut loc incidente între cele două tabere. Au fost implicate mai multe persoane. Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a fost bruscat de jucătorul oaspeţilor, Rambe, după ce „Regele“ îl împinsese pe Vătăjelu, care avea un diferend cu Răzvan Marin. Rambe şi portarul Râmniceanu, de la FC Viitorul, au primit cartonaşe roşii. 
 
Hagi l-a criticat în termeni duri pe Rambe (27 de ani, 1,89 m, un jucător din Insulele Capului Verde). „Ce a ieşit pe teren la final se întâmplă peste tot în fotbal. Ei erau supăraţi, iar noi, fericiţi. Unul sau altul au mai greşit. Eu sunt supărat, nu pot accepta ca un jucător să fie impertinent. Vine la noi în ţară, la noi acasă şi face ce face. Am fost la ei în tur şi un alt jucător, de aceeaşi naţie, m-a înjurat de m-a rupt în două. Acesta şi cu altcineva, dar am tăcut, că eram în deplasare. OK, m-am dat la o parte, am tăcut. Dar şi aici, la noi acasă? Chiar dacă de la noi s-a mai greşit, unul a luat şi roşu, nu trebuie să se ajungă aici”, a spus Hagi.

„Mi-a băgat mâna în gât”

„Regele“ a continuat tirade la adresa lui Rambe. „Nu pot accepta ca un jucător, căruia numai fotbalist nu-i poţi zice, să vină la noi şi să se remarce prin orice numai prin fotbal nu. A vrut să iasă în evidenţă prin altceva. Străinii care vin în România trebuie să fie mai buni ca românii, să ne arate că au experienţă şi că românii învaţă ceva de la ei. Nu să vină să ne ia la bătaie sau să facă alte lucruri. Le ocupă locul tinerilor români, care ar trebui să joace şi să aibă spaţiu, ca să crească pentru echipele naţionale. Din păcate, avem şi specimene dintre acestea. S-a întâmplat a doua oară, şi la mine în casă. Impertinenţă, ce să mai! Din păcate… Mi-a băgat mâna în gât. Omul era să ne bată pe toţi. La fizicul lui, e luptător, e de K-1, că fotbalist nu e. E prieten cu fotbaliştii. Când aducem asemenea specimene în ţară, e vina noastră“, a punctat Hagi.

Sursa foto: Digi Sport 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii