Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupa 2010 de la Farul Constanţa, învingătoare la Bucureşti, în Cupa Loteriei (galerie foto)

ro

29 Aug, 2019 00:00 4279 Marime text
Grupa 2010 de la FC Farul Constanţa, antrenată de Bogdan Ciocănel, a mers ceas la Cupa Loteriei, întrecere desfăşurată la Bucureşti, pe care a câştigat-o! În plus, organizatorii le-au acordat câştigătorilor categoriei 2010 şi două premii speciale. David Croitoru a fost desemnat cel mai bun jucător, iar Andrei Balaban a primit distincţia pentru cel mai bun portar.
 
În finală, FC Farul 2010 a trecut de Tandem Bucureşti cu 3-2. „Sunt un antrenor mândru, împlinit și fericit. În acest turneu, v-ati autodepăşit. Felicitări, copii minunaţi şi buni, sunteți minunați! Rămâneți la fel de uniți și vom face lucruri minunate împreună!“, li s-a adresat Bogdan Ciocănel elevilor săi. Antrenorul pregăteşte această echipă de numai şase luni.
Din lotul care s-a impus la Cupa Loteriei au făcut parte: Andrei Balaban, Patrick Nestor, David Croitoru, Eduard Rainea, Nikolas Olteanu, Tudor Dogaru, Sebastian Banerd, Tudor Vochin, David Niţu, Adrian Ion, Robert Caracostea, Erik Culea şi David Mirea.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul)
 
Citeşte şi:
 
Au jucat pe Arena Naţională Grupa 2010 de la Farul Constanţa, pe podium la Festivalul Sportului pentru Toţi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii