Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sebastian Zaharia, portarul turneului Grupa 2006 de la Academia Farul Constanța dispută finala la Braşov Junior's Cup

ro

13 Aug, 2017 13:00 3746 Marime text
Grupa 2006 de la Academia de fotbal Farul Constanţa (antrenor, Claudiu Moraru) s-a calificat în finală la turneul Braşov Junior's Cup.
 
Formația de pe litoral va întâlni în ultimul act astăzi, de la ora 15.30, CSM Codlea.

În semifinală, Academia Farul a învins Corona Brașov cu 1-0, golul fiind marcat de David Popescu.

În grupa A, echipa constănțeană a înregistrat rezultatele: 7-0 cu FC Brașov (au marcat David Asan 3, Dragoș Manole, Dani Libosi, Mădălin Crișan, Ianis Bucovală), 1-0 cu Dacia Mioveni (Iustin Doicaru), 2-0 cu ACS Focşani (David Popescu, Iustin Doicaru), 0-2 cu New Star Bucureşti, 2-0 cu Juniorul Suceava (Dani Libosi, Iustin Doicaru), 0-2 cu New Stars București, 1-2 cu CSM Codlea (Leonard Simion) și 1-0 cu Kids Tâmpa Braşov (Dani Libosi). Grație acestor scoruri, Academia Farul s-a calificat în semifinal, pe care a câștigat-o, tot astăzi.  

UPDATE: Academia Farul a cedat în finala mare cu 0-1, rămânând astfel cu medaliile de argint. Echipa pregătită de Claudiu Moraru a primit și un premiu special, Sebastian Zaharia fiind desemnat cel mai bun portar al turneului.   

UPDATE: La turneul Hestia Junior's Cup, Academia Farul s-a clasat pe locul trei la categoria de vârstă 2009/2010. În fnala mică, jucătorii antrenați de Daniel Ochia au învins cu 2-1 Luceafărul Brăila, pentru învingători punctând Cosmin Mihai (două goluri).

Sursa foto: Facebook (Academia Farul, Hestia Junior's Cup)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii