Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grigoraş a urmărit la meci lotul SSC Farul. Nouă nume noi În timpul partidei cu ACS Performer au sunat sirenele de alarmare! (galerie foto + video)

ro

03 Aug, 2017 00:00 7557 Marime text

Noua conducere tehnică a SSC Farul a urmărit la lucru, ieri, lotul de jucători pe care-l are în acest moment la dispoziţie, cu ocazia unui meci de pregătire contra juniorilor de la ACS Performer
 
Partida s-a disputat pe terenul SNC din Constanţa şi i-a revenit SSC Farul cu 3-2, „marinarii“ conducând la pauză cu 2-0. La echipa de Liga a 3-a au jucat şi mai mulţi jucători noi (nouă faţă de sezonul trecut), printre care Juncănaru, Milea, Botea, Rafael Stănescu sau Dragu. Sâmbătă, 5 august, SSC Farul va întâlni într-un meci amical Agricola Borcea, formaţie care este şi ea nou-promovată în eşalonul al treilea.
 
Colectivul tehnic al SSC Farul, format din Petre Grigoraş (antrenor principal), Marian Dinu, Ion Barbu (antrenori secunzi) şi Gică Mina (antrenor cu portarii), a început meciul de ieri cu echipa: Vl. Neagu - Cl. Juncănaru, Milea, M. Botea, E. Asan - Vl. Suciu - Dragu, Niţescu, Şicu, Al. Grigoraş - Mazilu. Claudiu Juncănaru vine de la echipa de Liga 1 FC Botoşani, Ciprian Milea a evoluat ultima dată la Metalosport Galaţi, dar a mai jucat la Constanţa, la FC Farul, în Liga a 2-a, Marian Botea a jucat la CS Afumaţi, iar Claudiu Dragu este jucătorul de la Delta Dobrogea Tulcea.

Vasile Şicu a jucat doar 31 de minute 

În prima repriză, pe care SSC Farul a încheiat-o cu avantaj de două goluri, graţie reuşitelor lui Dragu (22) şi Milea (27), Vasile Şicu a fost schimbat cu Ionuţ Florea după numai 31 de minute de joc, din pricina unei accidentări. Al doilea portar pe care SSC Farul îl are momentan la dispoziţie, Bogdan Scorici (fost la Dinamo II sau FC Voluntari II, născut în 1998), a jucat în prima parte la ACS Performer, iar după pauză a făcut schimb de locuri cu Vlad Neagu.

Jucătorii Under-19, după pauză 

În partea secundă, echipa de Liga a 3-a a apelat şi la alţi fotbalişti, respectând şi regula celor trei fotbalişti Under-19 care vor trebui să joace în campionat pe tot parcursul partidei. În primele 45 de minute, Petre Grigoraş jucase fără cei trei juniori, care, după pauză, au fost: Scorici, Vântu şi Dumitru Gheorghe (toţi, născuţi în 1998), iar ultimii doi de la Academia Farul.
 
Echipa cu care SSC Farul a început partea secundă a fost: Scorici - Juncănaru, Răvoiu, M. Botea, Vântu - R. Stănescu, D. Gheorghe - M. Oancea, I. Florea, E. Asan - Mazilu. Raphael Stănescu este mijlocaşul care a mai jucat la Dinamo, Dinamo II, Corona Braşov, Oţelul Galaţi sau FC Voluntari II, iar Marian Oancea vine de la Viitorul Fântânele. În total, faţă de sezonul trecut, la SSC Farul au evoluat ieri nouă jucători noi: Juncănaru, Milea, Botea, Dragu, Scorici, Vântu, Stănescu, Gheorghe şi Oancea.

A evoluat şi Eduard Cheng 

Pe parcursul reprizei, la SSC Farul au reintrat câţiva dintre jucătorii folosiţi în prima parte. ACS Performer a redus din diferenţă prin Zamfir (48), după care Ergut Asan a făcut 3-1 (54), iar scorul final, 3-2 în favoarea SSC Farul, a fost stabilit după ce Apostolache a punctat din penalty, în minutul 68. ACS Performer (antrenori, Viorel Farcaş şi Gabriel Dobre) a folosit juniori născuţi în anul 1999 şi 2000, începând meciul cu următorul „11“: Scorici - Zanfir, Ştefancu, Lefter, Caragea - Robu, Apostolache - G. Marian, Dumitraşcu, Codescu - Zamfir. Au mai evoluat Petrache, Tudor, Lazăr, Carabaş, E. Cheng şi Curte. Eduard Cheng este un fotbalist cu rădăcini chineze, născut în România în anul 2000, tatăl său fiind chinez, iar mama - româncă.

Amical cu Agricola Borcea 

La final, Petre Grigoraş a remarcat că SSC Farul suferă vizibil la capitolul pregătire fizică şi că lotul de jucători trebuie întărit. „A fost un meci bun de pregătire. În repriza a doua, am jucat chiar bine. Şi noi suntem în perioada de încărcare fizică, dar mă declar mulţumit de evoluţia echipei“, a spus şi Viorel Farcaş.
Sâmbătă, 5 august, la Constanţa, SSC Farul va susţine un meci amical cu formaţia călărăşeană Agricola Borcea, nou-promovată şi ea în Liga a 3-a.

Simulări ale IGSU 

La un moment dat, pe parcursul partidei, la stadion (care e amplasat în apropierea Gării CF Constanţa), s-au auzit sunând sirenele de alarmare din apropiere, cu ocazia exerciţiului pentru testarea şi verificarea sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă, anunţat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Simulările au început ieri şi vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acţionate în mod centralizat, cât şi a celor cu acţionare locală. Sirenele de alarmare publică vor fi acţionate lunar, începând din această lună, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 - 11.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Citeşte şi: 
 
Fotbalist cu rădăcini chineze: Eduard Cheng visează să joace la echipa mare a Farului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii