Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greii din K-1, pregătiţi pentru supergala de la Constanţa Moroşanu vrea revanşa în faţa lui Leko, Ciobanu şi Mighty Mo luptă pentru finală

ro

16 Jul, 2011 00:00 3460 Marime text

8-superkombat.jpgGala Superkombat de la Constanţa a intrat în linie dreaptă. Vedetele K-1 (Mighty Mo, Stefan Leko, Carter Williams, Mladen Brestovac) şi Local Kombat (Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Mihai Barbu) se întâlnesc, în această seară, în cadrul evenimentului verii în Europa din sporturile de contact.

Cei care vor lupta astăzi la Sala Sporturilor au trecut, ieri, de cântarul oficial, fiind pregătiţi să ofere un spectacol de calitate în această seară. Cu siguranţă, capul de afiş al acestei gale îl reprezintă confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi germanul Stefan Leko, unul dintre numele mari ale Europei în circuitul K-1. Cei doi s-au mai întâlnit în 2007, la începutul carierei lui Moroşanu, iar acum, ieşeanul promite că îşi va lua revanşa. Un alt meci spectaculos se anunţă şi cel dintre americano-samoanul Mighty Mo şi croatul Mladen Brestovac, din semifinalele piramidei. „Mă bucur că mă aflu din nou în România şi îi salut pe toţi fanii mei de aici. M-am simţit foarte bine de fiecare dată când am venit aici", a spus, ieri, la cântarul oficial vedeta K-1, Mighty Mo. În cealaltă semifinală, Sebastian Ciobanu va lupta pentru un loc în ultimul act al piramidei cu olandezul Ismael Londt. În cazul în care unul dintre câştigătorii din semifinale este accidentat, iar învinsul, de asemenea, nu poate lupta în marea finală, există un meci de rezervă, în care românul Marian Iordan va lupta împotriva lui Carter Williams. Fraţii Stoica au, de asemenea, doi adversari pe măsură în gala de la Constanţa, Andrei urmând să dea piept cu angolezul Henrique Zowa, iar Bogdan cu turcul Hakan Aksoi. „Sper să fac un meci bun şi cei prezenţi la Gală să fie alături de luptătorii români şi să-i susţină", a declarat Bogdan Stoica. Ultimul meci înainte de ultimul act al piramidei îi va pune faţă în faţă pe nigerianul de origine română Benjamin Adegbuyi şi francezul Joachim Thomas. Pentru cei care doresc să asiste la Gală, biletele se pot achiziţiona de la Sala Sporturilor şi costă 50 de lei. Evenimentul va fi transmis în peste 80 de ţări de pe cinci continente prin intermediul postului Eurosport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin Iordanoaia 16 Jul, 2011 14:42 Bani multi, promovare foarte mare, meciuri foarte slabe! Nu fac nici un fel de serviciu artelor martiale, nu promoveaza partea corecta a acestora. Sint adunati diversi, unii care nu au facut nici un antrenament de baza intr-un stil anume, sint luati de pe strada si pusi sa se bata si atit! Nu acestea sint artele martiale, e doar o bataie de strada pe bani, fara nici o valoare tehnica. Nu spun ca nu au fost si unii sportivi valorosi, pregatiti de antrenori foarte buni de la noi, dar acestia nu mai apar in spatele sportivilor, nu sint promovati, cred ca au fost dati la o parte! Eduard Irimia a fost elevul meu, dar nu a inteles nimic din esenta artelor martiale! Doar partea financiara! Din pacate!