Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria Albești, pe cinci în Liga a 3-a Vasile Enache - „Sper ca acest meci să fie o descătușare pentru toți jucătorii“ (galerie foto)

ro

10 Sep, 2021 00:00 3067 Marime text
 

 
  • Gloria Albești a înregistrat un eșec și o victorie în cele două meciuri jucate până acum în ediția 2021/2022 de campionat.
  • În victoria cu CSM Fetești, golurile au fost marcate de Cezar Beșleagă, iar portarul Sebastian Ciuperceanu a apărat o lovitură de la 11 m.
  • În runda a treia, Gloria Albești joacă pe terenul Agricolei Borcea.
 
După două etape scurse din ediția 2021/2022 a Ligii a 3-a, echipa din județul Constanța Gloria Albești ocupă locul cinci în seria a treia, cu trei puncte, având un eșec și o victorie, golaveraj 2-1.
 
Jucătorii antrenați de Vasile Enache au pierdut cu 0-1 primul meci, în deplasare cu SC Popești-Leordeni (care e lider în clasament), apoi au învins cu 2-0 CSM Fetești pe teren propriu. În această partidă ambele goluri au fost marcate de Cezar Beșleagă, în timp ce portarul Gloriei, Sebastian Ciuperceanu, a apărat o lovitură de la 11 m. „Sunt foarte fericit că am reușit să marchez două goluri, aducând victoria echipei. Aveam nevoie de un succes, întrucât veneam după o înfrângere, nemeritată după părerea mea. Acum avem o încredere și un moral mai bune pentru meciurile care urmează“, a declarat Cezar Beșleagă. „Sunt fericit că echipa a câștigat. Nu am avut jocul pe care ni-l doream, dar importante sunt cele trei puncte, care ne dau o moral bun pentru partida viitoare“, a menționat și Sebastian Ciuperceanu. 
 
Le lipsește, deocamdată, un om de gol
 
„Sunt bucuros că am câștigat primul meci din acest campionat, venind după aproape trei luni de pauză și cu o echipă aproape nouă față de sezonul trecut, încă în formare, chiar dacă sunt jucători cu experiență. Sunt foarte mulțumit de ce au realizat băieții. Era foarte important să pășim cu dreptul în acest meci de acasă, pentru moralul jucătorilor și pentru ce va urma. Succesul a fost obținut însă mai greu decât mă așteptam, dar este unul meritat din toate punctele de vedere și dătător de speranțe. Sper ca acest meci să fie o descătușare pentru toți jucătorii. În prima repriză, s-a observat o anumită reținere, precipitare. Remarc întreaga echipă pentru dăruire. Vrem să facem un campionat mult mai bun decât cel de anul trecut. Ne lipsește deocamdată un om de gol, care să concretizeze fazele periculoase. Regula folosirii celor trei juniori ne dă puțin peste cap în ce privește alinierea celei mai bune formule. Olaru a fost în joc, un jucător activ și sper să crească în continuare, ajutând echipa“, a precizat și antrenorul Vasile Enache, pentru pagina de Facebook a clubului.  
  
Farul 2, în deschiderea etapei  
 
După două etape, clasamentul arată astfel: 1. Popești-Leordeni - 6p, 2. Borcea - 4p, 3. Modelu - 4p, 4. Farul 2 - 3p, 5. Albești - 3p, 6. Fetești - 3p, 7. Afumați - 2p, 8. Voluntari 2 - 0p, 9. Gheorghe Doja - 0p, 10. Oltenița - 0p. În runda a treia, Gloria Albești joacă sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17.00, pe terenul Agricolei Borcea. Etapa e deschisă vineri, 10 septembrie, de la ora 17.00, de partida Farul 2 - Înainte Modelu. Restul confruntărilor se joacă sâmbătă, după programul: SC Popești-Leordeni - FC Voluntari 2, CSM Fetești - Recolta Gheorghe Doja și CS Afumați - CSM Oltenița. Meciul din etapa a doua FC Voluntari 2 - Farul 2 a fost reprogramat pe 14 septembrie, de la ora 17.00.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Gloria Albești)
 
Citește și:

 
Oficial
Liga a 3-a, fără Axiopolis Cernavodă. Județul Constanța, reprezentat, în seria a treia, de două echipe (documente + video)

  
Echipa secundă a Farului Constanța vizează o clasare cât mai sus în Liga a 3-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii