Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria Albeşti, meci test disputat cu Înainte Modelu. Ce partide amicale va mai susţine echipa constănţeană

ro

24 Feb, 2021 00:00 2914 Marime text
  • Gloria Albeşti ocupă locul nouă în seria a treia a Ligii a 3-a.
 

Clasată pe locul 9 în seria 3 a Ligii a 3-a de fotbal, Gloria Albeşti a disputat o nouă partidă de verificare, întâlnind în deplasare o colegă de serie, Înainte Modelu, aflată pe poziţia a cincea în ierarhie.

Victoria i-a aparţinut formaţiei călărăşene, scor 3-1 (1-0). Golul Gloriei a fost marcat de Remus Mihai, în minutul 70, din penalty. Vasile Enache, antrenorul echioei din Albeşti, a început meciul în formula: David - Nedelcu, Stoian, Bumbac, Puciu, Loloţ, Carabuz, Moga, Beşleagă, Pâslaru, Boicu. În repriza secundă, au evoluat: E. Belibrov - Mărăcine, Stoian (55 Sima), Şt. Marin, Bălan, Iscru, Zaharia, Emanuel, D. Cristocea, R. Mihai, Muzechearu. Emanuel este un jucător nigerian aflat în probe.

„A fost un meci util de pregătite, pe un teren acceptabil. Am vrut să vedem în primul rând nivelul nostru de pregătire fizică. În repriza a doua, am schimbat aproaoe în totalitate echipa. Sunt mulţumit de angajamentul jucătorilor”, a declarat Vasile Enache. Miercuri, 24 februarie, de la ora 14.00, Gloria mai susţine un meci de pregătire, revanşa cu FC Viitorul Under-17, echipă pe care au învins-o cu 4-1 săptămâna trecută. Meciul de acum se va disputa tot pe un teren din baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Apoi, sâmbătă, 27 februarie, Gloria întâlneşte în deplasare Agricola Borcea (Liga a 3-a, seria a 3-a, locul 6), iar miercuri, 3 martie, a fost fixat un nou meci test, la Albeşti de data aceasta, cu Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a, seria a 3-a, locul 3). Rămâne de văzut apoi dacă Gloria va susţine o partidă de verificare şi pe 6 martie.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Academia Hagi


Citeşte şi:

Gloria Albeşti a învins FC Viitorul Under-17 într-un meci amical
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii