Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria Albeşti a învins FC Viitorul Under-17 într-un meci amical

ro

19 Feb, 2021 00:00 3081 Marime text
  • În prima partidă din 2021 din Liga a 3-a, Gloria Albeşti va juca pe teren propriu cu CS Afumaţi, liderul clasamentului.
 

Echipa de seniori de Liga a 3-a Gloria Albeşti şi formaţia de juniori Under-17 a FC Viitorul s-au întâlnit cu ocazia unei partide amicale, găzduite de unul dintre terenurile Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Partida s-a încheiat cu victoria seniorilor, scor 4-1. Au marcat Dumitru Muzechearu (40), Emma Sunday (76), Remus Mihai (82), Gabriel Boicu (90+1), respectiv Denis Curea (60). Antrenorii FC Viitorul U-17, Nicolae Roşca şi Liviu Ştefan, au folosit jucătorii: în repriza I: Trandafir - Sulițanu, Osman, Marin, Hondorocu - Onuț, Curea, Dimitrie Toader - Mazilu, Băceanu, Știubea. În repriza a II-a: Răfăilă - Marin, David Toader, Ștefănescu, Borza - Curea (70 Agafiței), Neicu, Bujor - Malama, Sali, Caragea.


Clasată pe locul 9 în seria 3 a Ligii a 3-a, Gloria Albeşti are un nou antrenor, în persoana lui Vasile Enache. În zece meciuri de campionat, formaţia din Albeşti are şase puncte, înregistrând două victorii şi opt înfrângeri, golaveraj 11-21. În prima partidă din 2021, contând pentru runda a 11-a, programată luna viitoare, Gloria va juca pe teren propriu cu CS Afumaţi, liderul clasamentului, cu 28 de puncte, după nouă victorii şi un egal în zece partide.


Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 14.00, Gloria susţine un nou meci amical, în deplasare cu Înainte Modelu (colegă de serie în Liga a 3-a), miercuri, 24 februarie, la Albeşti este programată revanşa cu FC Viitorul U-17, iar, pe 27 februarie, echipa din Albeşti întâlneşte, într-un nou meci test, în deplasare, o altă formaţie din eşalonul trei, Agricola Borcea. 

În secţiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiţi mai multe imagini de la meciul FC Viitorul Under-17 - Gloria Albeşti.
Sursa foto: Academia Hagi


Citeşte şi:

Şase fotbalişti de la FC Viitorul, într-un stagiu de pregătire cu Naţionala Under-16 a României

FC Viitorul II, victorie cu 7-0 în partida de verificare cu Gloria Albeşti

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii