Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gladiatorii din Tomis revin în arenă. Marţi, întâlnesc SCMU Craiova

ro

29 Dec, 2020 00:00 3407 Marime text
  • La turneul de la Craiova, BC Athletic Neptun Constanţa se va duela cu SCMU Craiova şi cu CS Dinamo Bucureşti.  
 
La şase zile după meciul cu CSM 2007 Focşani din turneul de la Constanţa, echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanţa susţine o altă partidă în Liga Naţională.
 
Marţi, 29 decembrie, formaţia de pe litoral întâlneşte, în turneul de la Craiova, echipa gazdă, SCMU Craiova (de la ora 16.00), iar miercuri, 30 decembrie, de la aceeaşi oră, se va duela în Bănie cu CS Dinamo Bucureşti. La Constanţa, aflaţi la primele partide oficiale din noul sezon, după ce nu au participat la turneul de la Cluj-Napoca (din pricina cazurilor de coronavirus din lot), Gladiatorii din Tomis au pierdut ambele întâlniri: 68-75 cu CSM VSKC Miercurea Ciuc şi 67-76 cu CSM 2007 Focşani.  
 

„Nu avem nimic de pierdut“

 
„Pentru noi, tot anul şi toate meciurile sunt grele. Ştiam de la început acest lucru. Încercăm să ne prezentăm cât mai bine. Sper să ne mai revenim fizic până la următorul turneu, deşi timpul este foarte scurt şi urmează sărbătorile. Sper ca la Craiova să putem fi apţi toţi şi să facem un turneu bun”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al echipei de pe litoral, la finele partidei cu CSM 2007 Focşani, de pe 23 decembrie. „La Craiova, mergem cu gândul la victorie, aşa cum tratăm orice partidă. Nu avem nimic de pierdut“, a spus şi baschetbalistul constănţean Sergiu Ursu. 
 
După turneul de la Craiova, pentru BC Athletic Neptun urmează turneul de la Voluntari, care se va derula în ianuarie 2021, iar formaţia constănţeană se va confrunta cu CS SCM Timişoara (pe 6 ianuarie) şi cu CSM CSU Oradea (pe 7 ianuarie). 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
După turneul de la Constanţa, BC Athletic Neptun va evolua la Craiova

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii