Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primul meci pe teren propriu din noul sezon al Gladiatorilor din Tomis, reprogramat

ro

06 Oct, 2021 00:00 2362 Marime text
 

 
  • BC Athletic Neptun Constanța a realizat o victorie suprinzătoare în prima etapă, învingând în deplasare BC CSU Sibiu.
 
UPDATE:

Meciul BC Athletic Neptun - CSM Galați nu se va mai juca astăzi, din pricina cazurilor de coronavirus depistate în lotul oaspeților.
 

Federația Română de Baschet a decis în această dimineață amânarea meciului dintre BC Athletic Neptun Constanța și CSM Galați și reprogramarea sa la o dată care va fi comunicată ulterior. Din cauza cazurilor de coronavirus depistate în cadrul lotului echipei, CSM Galați nu va mai face deplasarea la Constanța. Le dorim însănătoșire grabnică și să revină pe parchet sănătoși. Următorul meci programat pentru BC Athletic Neptun Constanța va fi la București, în weekend, sâmbătă, 9 octombrie, ora 19.00, cu Rapid București, meci televizat de Digi Sport și Look Sport. Team is everything!, este mesajul BC Athletic Neptun.



Știrea inițială:

Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța susține miercuri, 6 octombrie, meciul din etapa a doua a Ligii Naționale și primul pe teren propriu din noul sezon, întâlnind în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 19.00, CSM Galați.

 
Gladiatorii din Tomis vin după victoria surprinzătoare din runda de debut, 84-65 în deplasare cu BC CSU Sibiu, care le-a adus două puncte și i-a așezat pe locul trei în clasament după prima etapă, împărțind podiumul cu FC Argeș Pitești (locul 1) și ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (locul 2). După meciurile de marţi, 5 octombrie, primele ale etapei a doua, BC Athletic Neptun a coborât pe opt. De cealaltă parte, CSM Galați a cedat pe teren propriu în prima rundă, 78-80 cu CSM Ploiești și, cu un punct, se află pe poziția a 11-a.   
 
După încheierea meciului de la Sibiu, antrenorul principal al BC Athletic Neptun, Alexandru Olteanu, li s-a adresat în vestiar elevilor săi: „Acum trebuie să rămânem umili, avem multe de muncit, multe lucruri de îmbunătățit, dar este un început bun. Așa că acum trebuie să ne odihnim și să pregătim următorul meci, pentru că avem unul important acasă și totul depinde de noi!“. „Vom avea meci foarte greu cu CSM Galați, o echipă în formă, care tocmai ce a eliminat Pitești din Cupa României. Dar suntem optimiști, le luăm rând pe rând și muncim ca să ajungem acolo unde ne-am propus“, a punctat și Andrei Talpeș, team managerul formației de pe litoral.   
 
Accesul la meci este permis respectând normele sanitare în vigoare.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun) 

 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun. Tânărul Naser Omer, debut în Liga Națională
„Am lăsat emoțiile deoparte și am arătat că pot să lupt“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii