Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică ritmică Sportivele de la CSS1 Constanţa au urcat de nouă ori pe podium la „Trophy Iaşi“ (galerie foto)

ro

08 Oct, 2019 00:00 3466 Marime text
Sportivele de la CSS1 Constanţa au evoluat cu succes la turneul internaţional de gimnastică ritmică „Trophy Iaşi“, obţinând nouă medalii (trei de aur, una de argint şi cinci de bronz). S-a participat cu două obiecte portative, conform regulamentului întrecerii.
 
Rezultatele gimnastelor de pe litoral au fost: Delia Stângă (născută în anul 2011) - două medalii de bronz, pentru exerciţiul fără obiect şi cel cu cerc; Izabela Tilincă (2009) - aur pentru exerciţiul cu panglică şi bronz pentru exerciţiul cu coardă - profesor, Luiza Cerbula; Cristina Halep (2008) - două medalii de aur, pentru exerciţiile cu minge şi măciuci; Beatrice Ristea (2008) - argint pentru exerciţiul cu măciuci şi bronz pentru cel cu minge; Bianca Niculae (2007) - bronz pentru exerciţiul cu minge - profesor, Mariana Paris.
 
„Felicitări tuturor participantelor! Sportivele noastre au fost încântate de participarea la această competiţie, alături de gimnaste din Republica Moldova, Italia şi Ucraina, dar şi de faptul că le-au putut urmări pe sportivele Laura Aniţei şi Andreea Verdeş, reprezentantele echipei naţionale de gimnastică ritmică. Mulţumim organizatorilor şi sponsorilor acestui eveniment!”, se arată pe pagina de Facebook a CSS1 Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanţa)          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii