Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică Echipa României, pe primul loc după prima subdiviziune la Campionatul European

ro

17 Dec, 2020 16:29 2944 Marime text
 
  • Din echipa feminină de gimnastică a României care participă la Campionatul European fac parte şi două sportive de la CS Farul Constanţa.
 
Federaţia Română de Gimnastică precizează că echipa tricoloră de senioare şi-a asigurat în promorţie foarte mare calificarea în finala Campionatului European, care se desfăşoară în Turdia, la Mersin.
 
Din echipa tricoloră fac parte şi două gimnaste de la CS Farul Constanţa, Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu.   
 

Echipa României, avându-le în componență pe Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu, Antonia Duță și Daniela Trică, a terminat concursul european de calificare pe primul loc în clasamentul după prima subdiviziune, acumulând 159,496 puncte.
 
Fetele noastre au devansat echipele Ucrainei, Ungariei și Turciei, asigurându-și astfel într-o proporție foarte mare calificarea în marea finală. Confirmarea oficială va veni la finalul celei de-a doua subdiviziune.
 
În clasamentul intermediar pe aparate, Larisa Iordache are al treilea punctaj la sărituri (media 13.716) și la paralele (13.566), respectiv primul loc la bârnă (13.633) și la sol (13.433).
 
Ioana Stănciulescu are a șasea medie la sărituri (13.383) și a șaptea notă la paralele (12.500).
 
Silvia Sfiringu are a doua notă la bârnă (13.100), în timp ce la sol păstrează o șansă mare la finala pe aparat Antonia Duță, cu al doilea punctaj (13.200), se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.


Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii