Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică Echipa CS Farul Constanța, campioană națională. CSS1 Constanța, medalie de bronz. Podium însă și la alte secțiuni (galerie foto + documente)

ro

21 Sep, 2021 00:00 3634 Marime text

 
  • Sportivele de pe litoral au obținut medalii în concursul pe echipe, dar și la individual compus și în finalele pe aparate.
 
La București s-a desfășurat Campionatul Național individual Open și Campionatul Național al reprezentativelor de club la gimnastică artistică, iar, ca de obicei, sportivele constănțene, de la CS Farul și CSS1, au urcat pe podium.
 
În întrecerea pe echipe, CS Farul a ieșit campioană a României, iar CSS1 Constanța s-a clasat pe locul trei, obținând medalia de bronz. În formula Maria Ceplinschi, Sabrina Maneca Voinea, Melisa Orazacai și Alexia Vânoagă, CS Farul a obținut un punctaj de 150,950. A doua clasată, LPS Cetate Deva, a totalizat 148,700, în timp ce formația CSS1 (Valentina Botez, Iulia Dutceac, Andreea Preda și Teodora Stoian) a acumulat 147,400p. Fetele de la CS Farul sunt pregătite de Carmen Traicu (Maria Ceplinschi, Melisa Orazacai, Alexia Vânoagă) și Camelia Voinea, cea care o antrenează pe fiica sa, Sabrina Maneca Voinea. De la CSS1, Valentina Botez, Iulia Dutceac și Teodora Stoian se pregătesc pe plan local cu Cătălin Meran, Sorin Bechir și Ciprian Crețu, în cadrul CNOPJ, în timp ce Andreea Preda este la lotul de la Deva, iar la Constanța a fost antrenată și de Petruța Marcu.
 
În concursul individual compus, medaliată (cu bronz) a fost Maria Ceplinschi, în timp ce Teodora Stoian și Andreea Preda au fost aproape de podium, ocupând pozițiile 4, respectiv 5. Melisa Orazacai s-a clasat pe locul opt, iar Alexia Vânoagă a fost a noua.
 
Fetele de pe litoral au urcat pe podium și în finalele pe aparate. Maria Ceplinschi a devenit campioană la bârnă, iar la sărituri a cucerit bronzul. Miruna Botez a obținut și ea două medalii, argint la bârnă și bronz la sol, în timp ce în ultimul act de la sărituri Sabrina Maneca Voinea a fost vicecampioană. Alte rezultate din finale: la sol - Teodora Stoian - locul 5, Maria Ceplinschi - locul 9; la paralele - Maria Ceplinschi - locul 4, Andreea Preda - locul 7.          
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța, Carmen Traicu)

 
Citește și:
 

Gimnaste constănțene, pe podium în Belgia, la Flanders International Team Challenge 

Constanţa, locul întâi pe echipe la Campionatul Naţional de gimnastică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii