Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnasta Melisa Orazacai, de la CS Farul, dublă campioană naţională. Aur a luat şi echipa CSS1 Constanţa (galerie foto)

ro

29 May, 2018 00:00 5693 Marime text
Mica gimnastă Melisa Orazacai, de la CS Farul Constanţa, a avut evoluţii foarte bune la Campionatul Naţional pe echipe ale junioarelor 3 (nivelul 1 şi 2), întrecere care s-a disputat la Ploieşti.
 
Sportiva pregătită de Carmen Traicu (antrenor) şi Elena Ştefan (instructor) a concurat la nivelul 1 (9 ani) şi a urcat de trei ori pe podium, două dintre medalii fiind de aur! Gimnasta a devenit campioană naţională la sărituri şi la bârnă, iar la individual compus a cucerit medalia de bronz. De asemenea, la paralele a fost a opta.
 
„Tătăroaica de aur! Prima din istoria Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică!“, a postat pe Facebook, plin de bucurie, tatăl Melisei, Belgin Orazacai.
 
La Ploieşti au concurat şi gimnaste de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa. La nivelul 1, fetiţele participante s-au întrecut pe echipe şi la individual, în vreme ce la nivelul 2 (10 ani), a fost doar concurs pe echipe, iar la individual au fost calificări pentru faza finală din toamnă. CSS1 Constanţa a avut echipă doar la nivelul 2, iar formaţia alcătuită din Bianca Voicu, Teodora Stoian, Alexandra Florea, Adelina Nour şi Oana Botez a cucerit medalia de aur, devansând pe podium CSS Bârlad şi Steaua. Pregătite de Mirela Szemerjai, Cătălin Meran, Ciprian Creţu (antrenori) şi Mihaela Lintzmaier (coregraf), fetele fac parte din programul naţional „Ţară, ţară, vrem campioane!“.
 
La nivelul 2, de la CSS1 Constanţa au concurat la individual Maria Broască şi Alina Ardeleanu (profesori, Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu; coregraf, Mihaela Lintzmaier), ambele calificându-se pentru concursul din toamnă. La nivelul 1, au evoluat la individual trei fetiţe de la CSS1, Oana Pungă (profesori, Cătălin Meran şi Petruţa Marcu; coregraf, Mihaela Linzmaier) şi verişoarele Maria şi Alessia Sapariuc (profesori, Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu; coregraf, Mihaela Lintzmaier).
 
Sursa foto: Facebook (Batu Han, Romanian Gymnastics)  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii