Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Pambuca a remarcat o sportivă de mare viitor Luptătoarele de la CSS Mangalia au ieşit campioane naţionale (galerie foto)

ro

11 Nov, 2013 00:00 2968 Marime text
O nouă performanţă deosebită la lupte libere pentru CSS Mangalia, a cărei echipă feminină a cucerit titlul de campioană naţională la junioare, cu ocazia întrecerii care s-a desfăşurat, sâmbătă, la Mangalia, în sala de sport a Liceului Teoretic „Callatis”. Au participat trei echipe, sistemul fiind fiecare cu fiecare. Antrenată de Marian Oancea, formaţia medaliată cu aur a câştigat ambele meciuri, dispunând cu 6-2 de CSS Hunedoara (ocupanta locului doi) şi cu 7-1 de LPS Botoşani, care a încheiat concursul pe poziţia a treia. Din echipa campioană au făcut parte: Alexandra Nica (categ. 44 kg), Cristina Pintilie (categ. 48 kg), Alina Vuc (categ. 51 kg), Nicoleta Popa (categ. 55 kg), Simona Tudor (categ. 59 kg), Laura Gavriliuc (categ. 63 kg), Andreea Anastase (categ. 67 kg) şi Denisa Macovei (categ. 72 kg).

„Fetele noastre au dominat clar campionatul. 90% dintre ele au făcut parte şi din echipa care s-a luptat pentru titlul de la senioare, astfel că, acum, la junioare, le-a fost mai uşor. Majoritatea sunt campioane naţionale şi la individual”, a declarat Marian Oancea. „CSS Mangalia a luptat foarte bine, împlinind visul judeţului Constanţa de a cuceri din nou, după foarte mulţi ani, o medalie de aur pe echipe. Ar fi fost frumos să obţinem locul întâi şi la senioare, însă nu s-a putut în acest an. Sperăm ca în 2014 să ne îndeplinim şi acest obiectiv. De la campionatul junioarelor o remarcăm în mod deosebit pe Cristina Pintilie, care, deşi a fost mai mică cu cinci ani decât adversarele sale, le-a învins pe toate. E o sportivă de mare viitor, iar la concurs s-a prezentat într-o formă excepţională”, a spus şi Gigi Pambuca, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa. Pe lângă acesta, la întrecerea de la Mangalia au fost prezente şi alte persoane de vază ale luptelor, precum Lucian Luca, vicepreşedinte al Federaţiei Române, sau Cristian Poteraş, membru al Federaţiei Internaţionale.       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii