Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Va fi prezent şi ambasadorul Hans Klemm Gică Hagi va arunca prima minge la meciul de baseball România - SUA, de sâmbătă, de la Constanţa!

ro

09 May, 2018 16:34 2482 Marime text
Stadionul „Portul“ din Constanţa va găzdui, pe 12 mai a.c., de la ora 11.00, ediţia a doua a Trofeului Jackie Robinson la baseball, în care se vor întâlni, ca şi anul trecut, echipa României și formaţia Statelor Unite ale Americii, reprezentată de militarii americani din baza Mihail Kogălniceanu.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA în România, Federaţia Română de Baseball şi Softball, Primăria Constanţa şi SNSPA.

Prima minge a meciului va fi aruncată de cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc, Gică Hagi, managerul tehnic al campiuoanei României, FC Viitorul, şi iniţiatorul proiectului de mare succes Academia Hagi.

Un motiv în plus să veniți la Constanţa, sâmbătă, la Jackie Robinson Trophy: Gheorghe Hagi va fi alături de noi! Legenda fotbalului românesc va arunca prima minge, în meciul dintre soldații americani și naționala României de baseball! Veniți alături de noi pe 12 mai, ora 11:00, pe Stadionul Portul din Constanța, la un spectacol de excepție! Intrarea este liberă, este mesajul Federaţiei Române de Baseball şi Softball.


UPDATE: 

Printre invitați se vor afla numeroase oficialități locale și centrale. Nu vor lipsi ambasadorul SUA în România, ES Hans Klemm, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, sau președintele Federației Român de Baseball și Softball, Andrei Mirescu.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Baseball şi Softball)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii