Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Trebuie să tratăm partida foarte serios“ Meci la Ovidiu cu Juventus. Campioana contra ultimei clasate (galerie foto)

ro

21 Sep, 2017 00:00 1355 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, susţine meciul din etapa a 11-a a Ligii 1 astăzi, întâlnind la Ovidiu ultima clasată, nou-promovata Juventus Bucureşti, care nu a câştigat niciun meci până acum, având trei egaluri şi şapte înfrângeri în zece partide, golaveraj 6-17. 
 
Partida se dispută de la ora 16.30, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“. „Chiar dacă întâlnim un adversar cu mai puţină experienţă în Liga 1, partida se anunţă una grea. Trebuie să o tratăm foarte serios. Avem nevoie de puncte. Trebuie să producem fotbal şi să marcăm. Încercăm să facem un campionat bun, chiar dacă vom avea un an de suferinţă. Fiecare trebuie să dea totul pe teren. În meciul din etapa precedentă, cu Astra, am făcut anumite lucruri foarte bine, dar şi unele mai puţin bine. Întotdeauna, rezultatul e o sumă a ce faci pe teren. Am pierdut, dar în mare parte din joc, am evoluat bine. Trebuia să fim mai atenţi şi mai conectaţi în anumite momente ale partidei. N-am făcut aceste lucruri şi am fost pedepsiţi“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„Nu jucăm rău, dar nu prea avem noroc“

„Orice meci e greu. Şi FCSB s-a chinuit cu Juventus. Trebuie să vină şi timpul nostru. Nu jucăm rău, dar nu prea avem noroc. De aceea e frumos însă fotbalul, fiecare meci e diferit. Sperăm să facem puncte mai multe în perioada următoare. Trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii şi vor veni şi golurile. Ştim cum joacă Juventus, acum depinde doar de noi“, a precizat atacantul George Ţucudean. „După părerea mea, Juventus nu e o echipă foarte slabă, astfel că ne aşteaptă o partidă dificilă. Eu intru mereu pe teren să-mi ajut echipa, iar apoi să am multe realizări individuale. Golul nu e obiectivul meu neapărat, astfel că nu e presiune mare pe mine. Important e să câştige echipa“, a spus şi mijlocaşul Alexandru Cicâldău.

Cât costă biletele de intrare

Biletele de intrare la meci au următoarele preţuri: 30 de lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului, la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, de la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 15.00.

Transport pentru suporteri

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, 21 septembrie, începând cu ora 15.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: 1 - Facebook (FC Viitorul), galerie - ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii