Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi „Tot ce construim demolăm ca Manole. Trebuie să-i susținem pe tricolori!“

ro

19 Oct, 2019 15:51 1771 Marime text
Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, s-a arătat nemulțumit de atmosfera negativă din jurul echipei naționale în aceste moment, când tricolorii încă se află în cursă pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Tot ce construim demolăm ca Manole. Cade totul. În momente cheie, totul e negativ. Nu e bine pentru fotbalul românesc. S-a creat o presiune enormă în ultima perioadă. Nu suntem conștienți de importanța celor două partide care urmează (n.r. cu Suedia și Spania). Parcă ne vrem răul singuri. Rog media și specialiștii să fie mai toleranți în aceste momente, să aibă răbdare până la finele campaniei. Atunci să discutăm. Se încearcă să se manipuleze și să se împingă lucrurile într-o anumită direcție. Există interese, am văzut multe în ultimele două săptămâni, făcute conștient. Trebuie să fim pozitivi, să emanăm unitate. Depășiți orice măsură, doar să ne certăm. Despre mine vin titluri ca atac, pune bombe, cuțite… Vreți să mă faceți să tac, să nu mai vorbesc. Poate acum deranjez. Am avut șase jucători la lot. Muncesc pentru România. Trebuie să-i susținem pe tricolori. Nu alimentați piața numai cu lucruri negative! Trebuie să luptăm pentru noi, nu să ne dezbinăm, a menționat „Regele“.


Despre faptul că Ianis Hagi a primit la Națională tricoul cu numărul zece, Hagi a spus:

Ianis s-a identificat cu numărul zece. A obținut cu el performanțe mari la echipa de club, la juniori, la Under-21. E o logică. Fiecare tânăr crește și face anumiți pași. Trebuie să-i sprijinim pe tinerii jucători.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii