Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi „Suntem lăsați de izbeliște! FC Viitorul nu e ascultată și nu e băgată în seamă“

ro

29 Jul, 2017 14:40 2186 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al campioanei României, FC Viitorul, a criticat planificarea meciurilor pe care le va susține echipa constănțeană în campionat, între etapele a patra și a șasea. 
 
Formația de pe litoral va întâlni Sepsi Sf. Gheorghe, la Brașov, sâmbătă, 5 august, după care va juca acasă cu FC Voluntari, marți, 8 august, iar vineri, 11 august, se va duela în deplasare cu ACS Poli Timișoara.

„În șase zile, jucăm trei meciuri. O zi contează. Așa a fost planificat , dar mi se pare excesiv. Puteam juca în alte zile, miercuri - sâmbătă. N-am cum să nu vorbesc de această planificare. Trebuie să facem față, dar era necesară o altă planificare. Din păcate, conducerea mea nu m-ajutat sub nicio formă. N-am primit ajutor. Ei trebuia să-și spună punctul de vedere foarte clar și nu au făcut-o cum trebuie, iar acest lucru a făcut să fim planificați de maniera în care am fost. Conducerea mi-a transmis că nu se putea altfel. Nu mi-a dat explicații și nu o să le caut. Celelalte echipe care stau au câte șapte - nouă zile vacanță. Dar asta e. Să ne bage câte trei - patru meciuri într-o zi! Ar trebui să am trei echipe valoroase. Probabil că se dorește ca Viitorul să meargă în jos, nu în sus. Echipa nu e ascultată, nu e băgată în seamă. E o realitate și cu ea o să trăim. Suntem la început de an competițional și nu ne aflăm la capacitate maximă. Nu suntem la finalul campionatului, să putem juca din două în două zile. Acum ar trebui să avem măcar trei zile între două meciuri. Nu ridic problema reprogramării, nu pun în discuție așa ceva, ci planificarea. Programul e foarte încărcat. Suntem lăsați așa, de izbeliște“, a spus Hagi.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii