Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Sunt trei puncte foarte importante“ FC Viitorul debutează în retur pe terenul penultimei clasate

ro

13 Oct, 2017 00:00 1404 Marime text
FC Viitorul, campioana en-titre a României, începe returul sezonului regulat din Liga 1 sâmbătă, cu un meci în deplasare contra formaţiei Gaz Metan Mediaş, care va începe la ora 16.30.
 
În clasament, FC Viitorul se află pe locul opt, cu 17 puncte, în vreme ce Gaz Mediaş e penultima în ierarhie, pe poziţia a 13-a, cu nouă puncte. „Debutăm în retur cu un meci în deplasare, contra unei echipe care joacă foarte bine acasă şi care are un antrenor experimentat. N-am câştigat la Gaz Metan Mediaş până în prezent şi sperăm să o facem acum. Sperăm să mergem pe linia noastră bună. Sunt trei puncte foarte importante. Sperăm să facem un retur mult mai bun ca turul. Suntem pregătiţi şi în creştere“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, care nu-l are la dispoziţie pe Denis Drăguş, care s-a accidentat la genunchi.
 
„Mergem la Mediaş cu gândul de a câştiga, dar suntem conştienţi că nu ne va fi uşor, având în vedere şi situaţia din clasament a gazdelor, care au foarte mare nevoie de puncte. Pauza competiţională a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Vom lua fiecare meci în parte şi vom încerca să scoatem din fiecare maximum“, a spus mijlocaşul Alexandru Cicâldău. 
 
„La Mediaş am avut mereu meciuri grele, dar sperăm să câştigăm. Dacă ne vom impune, vom ajunge în play-off. Atmosfera în lotul nostru e bună, am pus la punct acele aspecte la care mai sufeream. Am încredere în echipă şi sunt sigur că vom aduce cele trei puncte din această deplasare“, a arătat un alt mijlocaş, Ionuţ Vână.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii