Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Sunt sigur că vom avea o misiune dificilă“ FC Viitorul are meci astăzi la Ovidiu, în Liga 1

ro

31 Oct, 2016 00:00 1612 Marime text
FC Viitorul susţine astăzi, de la ora 18.00, pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, meciul cu FC Voluntari, contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 23 de puncte, în vreme ce FC Voluntari, cu 15 puncte, ocupă o poziţie din partea secundă a clasamentului. 
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a spus că se aşteaptă la o partidă dificilă. „Întâlnim o echipă care are un antrenor cu mare experienţă, jucători valoroşi, o echipă periculoasă. Dacă nu eşti atent şi nu faci un joc foarte bun, e capabilă să-ţi creeze multe probleme. Ne gândim la cele trei puncte, care sunt importante. Trebuie să blocăm tot ce au ei mai bun. Sper să facem un meci bun, dar sunt sigur că vom avea un meci foarte greu”, a spus „Regele”.
 
„Trecem printr-o perioadă foarte bună. Sper să câştigăm şi meciul de luni şi să continuăm tot aşa. Va fi un meci frumos, dar greu pentru noi. Sperăm să luăm cele trei puncte”, a spus tânărul internaţional al Viitorului, Răzvan Marin. „Trebuie să mai acumulăm puncte. Nu este nicio presiune, dar sper să-mi fac treaba cât mai bine. Vrem să facem meciuri cât mai bune”, a declarat şi atacantul Florinel Coman.

Cât costă biletele

Biletele de acces în stadion au următoarele preţuri: 40 de lei - la tribuna 0, 30 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până astăzi, nu s-au comercializat bilete de acces la casele amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. Astăzi, se vor deschide două case de bilete la stadionul central, în intervalul orar 14.00 - 19.00.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - FC Voluntari gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca astăzi, începând cu ora 17.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii