Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, muncă multă la fotbal, în trening „Noroc că s-a căsătorit Simona, să mai pun și eu costumul pe mine“ (video)

ro

21 Sep, 2021 15:43 10071 Marime text
 
 
  • Gică Hagi a subliniat volumul mare de muncă ce se află în spatele performanțelor generate de proiectele sale fotbalistice.  
 
 
La conferința de presă premergătoare meciului Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe, din 16-imile de finală ale Cupei României, Gică Hagi, managerul tehnic al clubului de pe litoral, a subliniat volumul mare de muncă ce se află în spatele performanțelor generate de proiectele sale fotbalistice.  
 
„Regele“ a menționat că ipostaza în care se află cel mai mult e cea în trening, la muncă, în fotbal, făcând, în glumă, și o asociere cu nunta Simonei Halep, la care s-a numărat printre invitați.  
 

Suntem cea mai bună academie. Am luat 12 juniori cu noi în pregătire, dintre care au apărut câțiva în meciurile oficiale. Nu putem să-i utilizăm însă mereu. Au nevoie să cunoască ritmul și intensitatea jocului în Ligii 1, trecerea de la juniori la seniori. Eu spun însă că, până la anul, 60% din lot va fi alcătuit din ei. Peste un an, vor fi mult mai bine, bărbați. Sunt valoroși și merită. O demonstrează și în Liga a 3-a, la echipa secundă, care joacă bine și câștigă. Chiar dacă sunt născuți în 2001, 2002 sau 2003. Muncim. În față se văd puține, dar în spate e multă muncă. M-am înhămat la acest proiect, nu vedeți, sunt cel mai mult în trening. Noroc că s-a căsătorit Simona, să mai pun și eu costumul pe mine (n.r. râde). Și cravata, pe care n-am mai folosit-o de nu știu câți ani. Asta le spuneam și jucătorilor, că am intrat la treabă. La fotbal, muncim, suntem în trening. Trebuie să producem rezultate, performanță și jucători, a spus Gică Hagi.

 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii