Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi „Că aș părăsi proiectul, că suntem în colaps, că vom da faliment - o diversiune incredibilă!”

ro

27 Aug, 2017 00:37 2255 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul și acționarul majoritar al FC Viitorul SA, a infirmat zvonurile și speculațiile că structurile sale fotbalistice, Academia Hagi și FC Viitorul, au probleme serioase și că el ar urma să plece. 
 
Dimpotrivă, spune Hagi, proiectul său va continua, având obiective clare pe următorii cinci ani.
 
„Știți care sunt obiectivele noastre, știți ce muncă am făcut, dar, din păcate, unii le neglijează, voind să ne strice ce am făcut noi bun până în momentul de față. După ce am ieșit campioni, 99% din ce am văzut în această vară a fost să se murdărească acest proiect de succes și să ascundă acest succes. Prin diferite moduri și interese.  Cei mai buni jucători de la primele trei echipe ale României sunt de la noi, dar Academia Hagi asta face. Produce jucători și-i dă, să joace la un nivel mai bun. Acesta a fost obiectivul din prima zi de când am înființat Academia. Și vom face același lucru și în continuare. Ați ajuns să spuneți că desființez... O diversiune mai mare... Faliment... Păi cum să fie faliment, când la licență la Federație suntem primii sau printre primii? Am încercat să plătim salariile, taxele la stat și să facem lucrurile bine. În continuare, în următorii cinci ani ai proiectului baza rămâne Academia, care trebuie să producă jucători foarte buni, competitivi. Nu-i așa cum au scris unii ziariști. Pe ce loc vom fi cu echipa de seniori nu știu. Vom merge pe linia noastră, să dăm șansă jucătorilor, așa cum am făcut și la Salzburg”, a spus Gică Hagi.
 
Regele a ținut să clarifice lucrurile,

„ca să nu se mai creeze o diversiune incredibilă la nivel național sau în lume, că aș părăsi proiectul, că vom da faliment, că suntem în colaps la Academie și la FC Viitorul...”. 

 
„Păi dacă la mine e colaps, la celelalte ce e? La echipa mare a României și la celelalte loturi naționale ce e? Vom continua proiectul, vom încerca să-l ducem în continuare. Sigur, la un moment dat (că e azi, mâine, peste un an sau doi) mă voi gândi și la mine, la o provocare, dar am mai spus asta, nu e o noutate. O știați, dar încercați să o speculați cum vreți voi acum, în defavoarea noastră.  Hagi pleacă, Hagi abandonează, Hagi se duce... Ca să transmiteți la jucători acest lucru. Avem un proiect de dezvoltare - perfecționare pe următorii cinci ani, în care vrem să devenim și mai buni. Între Academie și echipa mare am desființat echipa a doua, pentru că avem motive foarte întemeiate, clare. N-am făcut nimic extraordinar, ci am vrut să ne reorganizăm, cu o strategie foarte clară pe viitor. Nu e de costuri, e pentru a face calitate mai mare, pentru a ne focusa foarte tare pe jucător, să-l antrenăm foarte bine”, a completat Hagi.    

Sursa foto: ZIUA de Constanța                       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii