Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Au fost unele lucruri care m-au supărat” De astăzi, se comercializează bilete la meciul FC Viitorul - CFR Cluj

ro

19 Oct, 2016 00:00 3368 Marime text
FC Viitorul a rămas pe locul trei în clasamentul Ligii 1, în ciuda înfrângerii de pe terenul ultimei clasate, Poli Timişoara. În următorul meci, jucătorii lui Hagi întâlnesc la Ovidiu CFR Cluj
 
Seria de invincibilitate în Liga 1 a celei de-a treia clasate, FC Viitorul, care dura de cinci etape, timp în care constănţenii au înregistrat patru victorii şi un egal, s-a oprit la Timişoara, în fieful „lanternei roşii“, unde elevii lui Hagi au cedat cu 0-1. Unicul gol al meciului a fost reuşit de un fost jucător al FC Viitorul, Alin Cârstocea, care a punctat din penalty, în minutul 81. Gică Hagi este de părere că, deşi ambele echipe au avut ocazii, fotbaliştii săi puteau obţine mai mult.
 
ACS Politehnica Timişoara (antrenor, Ionuţ Popa) a folosit jucătorii: Straton - Străuţ, Cânu, Bocşan, Novak - Artean, Llorente - Bărbuţ, Croitoru (85 Şeroni), Doman (73 Mailat) - Drăghici (64 Cârstocea). FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a evoluat cu: Râmniceanu - Benzar, Ţîru, Brandan, Boli - R. Marin, Carp, D. Lopez (67 Hodorogea) - Chiţu, Nimely (46 Fl. Coman), Al. Stoica (75 Casap).
 
„A fost o partidă echilibrată. Ambele echipe au avut ocazii şi puteau câştiga. Până la urmă, timişorenii au fost probabil mai speculanţi şi mai inteligenţi în joc decât noi. A fost ziua lor, dar şi noi puteam mai mult, de aceea am supărarea mea pe jucătorii noştri, pentru că partida a fost pregătită bine. Acum cred că îmi daţi dreptate când am spus că nu sunt diferenţe între primele echipe şi celelalte. E un campionat echilibrat, în care oricine poate învinge pe oricine. Noi am avut o perioadă bună şi poate cu şansă puteam câştiga şi cu Timişoara“, a spus „Regele“.

„Vom discuta şi vom trage concluziile”

Hagi a arătat că, în fotbal, trebuie să fii pregătit mereu, să joci la un nivel înalt etapă de etapă. „La Timişoara, în jocul echipei noastre au fost unele lucruri care m-au supărat, dar pe care le vom pune la punct. Anumite lucruri nu le-am făcut bine, o înfrângere nu vine aşa, dintr-o dată. Vom discuta şi vom trage concluziile. Fotbalul e imprevizibil, trebuie să fii pregătit mereu. Ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Trebuie să demonstrezi mereu. Cine e bun are această putere mentală. Dacă nu ai o motivaţie permanentă ori dacă nu joci bine colectiv, nu ai cum să câştigi. Cei care au fost la lotul naţional nu s-au resimţit, au jucat bine. Ceilalţi au jucat slab. Clasamentul nu contează în acest moment. Mai e mult. Totul se joacă“, a precizat managerul tehnic al FC Viitorul.

Cât costă biletele

Rezultatul de la Timişoara nu a influenţat poziţiile din clasament ale celor două formaţii. FC Viitorul a rămas pe locul trei, cu 20 de puncte, iar Poli Timişoara continuă să fie ultima în ierarhie, dar de la -6 puncte a urcat la -3 puncte. În etapa viitoare, FC Viitorul va juca acasă, pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu CFR Cluj, ocupanta locului şapte, cu 17 puncte. Meciul este programat vineri, 21 octombrie, de la ora 20.30, în runda a 13-a.
 
„Astfel de partide sunt deschise oricărui rezultat. Putem să câştigăm, dar şi să pierdem sau să facem egal. Acesta e fotbalul“, a spus Hagi. Pentru confruntarea cu CFR Cluj, biletele de acces în stadion au următoarele preţuri: 40 de lei - la tribuna 0, 30 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.

Tichetele se găsesc şi online

Biletele se pot procura, începând de astăzi, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 21.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - CFR Cluj gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii