Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Am câştigat o finală, mai avem trei“ În Liga 1, pentru FC Viitorul urmează meciurile cu primele două clasate (galerie foto)

ro

05 Feb, 2020 00:00 1704 Marime text

Aflată în lupta pentru calificarea în turneul play-off al Ligii 1, FC Viitorul a început cu dreptul seria celor patru partide pe care le mai are de jucat în sezonul regulat, câştigând în deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1.


Meciul a început însă rău pentru oaspeţi, care s-au văzut conduşi încă din minutul 2. Revenirea pe tabelă s-a făcut târziu, în minutele 80 şi 85, echipa de pe litoral obţinând o victorie importantă, care plasează FC Viitorul în acest moment în obiectiv, pe locul cinci. „Știam că va fi greu, cunoscându-l pe Mircea Rednic. A adus jucători foarte buni, de calitate. Stăteau bine în teren. Le-am zis băieţilor de la început că meciul are 90 de minute şi mă bucur că am crezut în jocul nostru până la final. Am pus adversarul sub presiune şi s-a văzut că echipa e bine pregătită. Am fost surprins că am luat gol aşa de repede. Am comis o greşeală, dar important e că echipa nu a cedat, a pedalat, a crezut în fotbalul ei. Le-am spus şi la pauză că trebuie să avem răbdare, să găsim soluţii pentru a desface sistemul defensiv advers şi, până la urmă, am găsit. Schimbările au fost bune, am fost inspirat. Cei care au intrat ne-au adus plusul de care aveam nevoie“, a declarat la final Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, la Digi Sport.

 

Urmează meciul cu U Craiova



Pe locul cinci în clasament, cu 38 de puncte, FC Viitorul mai are de jucat în sezonul regulat, în ordine, cu: U Craiova (locul 2, cu 40 de puncte) - duminică, 9 februarie, de la ora 20.00, la Ovidiu; CFR Cluj (locul 1, cu 47 de puncte) - vineri, 14 februarie, de la ora 20.00, în deplasare; Academica Clinceni (locul 13, cu 20 de puncte) - sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18.00, la Ovidiu. „În continuare, avem un program dificil, dar toate echipele sunt în situaţia aceasta. Am câştigat o finală, mai avem trei. Toate meciurile sunt grele, dar şi noi suntem buni“, a precizat Hagi.

 

Gabriel Iancu a preluat banderola de căpitan



În meciul de la Iaşi, căpitanul FC Viitorul a fost atacantul Gabriel Iancu, în condiţiile în care căpitanul obişnuit, fundaşul Bogdan Țîru, nu a făcut parte din lot, în urma acordului dintre echipa de pe litoral şi clubul polonez Jagiellonia Białystok privind transferul său. „Știam de câteva zile de această mutare, vorbisem şi cu Țîru. Noi suntem înfiinţaţi de zece ani, iar el e de la început cu noi şi era ultimul care nu plecase. Era o şansă pentru el, îşi dorea şi am acceptat, cu toate că nu eram mulţumiţi de suma de transfer, el fiind un jucător foarte valoros. Dar asta e, ceilalţi care aşteptau acum să joace au şansă“, a menţionat „Regele“.


Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a FC Viitorul.


Citeşte şi:


FC Viitorul a revenit de la 0-1 cu Poli Iaşi, a câştigat pe final şi s-a întors pe loc de play-off

Jucătorul FC Viitorul Bogdan Țîru, transferat la clubul polonez Jagiellonia Białystok
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii