Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Stănculescu - „Nu tratăm meciul uşor“ Sâmbătă, Axiopolis întâlneşte la Cernavodă ultima clasată

ro

17 Mar, 2018 00:00 1282 Marime text
Formaţia de fotbal Axiopolis Cernavodă, aflată pe locul trei în seria secundă a Ligii a 3-a, cu 32 de puncte, joacă sâmbătă în etapa a 16-a a campionatului, întâlnind pe teren propriu, de la ora 15.00, echipa de pe locul 14 (ultimul), Victoria Traian, care a pierdut toate meciurile disputate până acum.
 
„Chiar dacă întâlnim lanterna roşie, nu vom trata meciul uşor, ca pe o partidă câştigată dinainte. S-a vorbit mult cu jucătorii vizavi de acest aspect. Faţă de tur, Victoria Traian şi-a restructurat lotul din temelii, aducând 16 jucători. Trebuie să jucăm cu toată seriozitatea, ca să nu avem surprize neplăcute“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.
 
În etapa precedentă, Axiopolis a învins în deplasare Înainte Modelu cu 2-1, în vreme ce Victoria Traian a pierdut în propriul fief cu Agricola Borcea, scor 1-3. La echipa gazdă, nu vor putea juca Iulian Răvoiu (cumul de cartonaşe galbene) şi George Rusu (operat), dar va reveni Richardo Mihalache.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii