Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi nemulțumit de declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea. Ce anume l-a deranjat pe fostul fotbalist

ro

02 Apr, 2018 18:58 1489 Marime text
Gheorghe Hagi s-a plâns, de mai multe ori în ultimii ani, că atunci când şi-a făcut academia de fotbal, a fost nevoit să meargă la Ovidiu, acolo unde a făcut o bază de sport. 
 
Potrivit adevarul.ro, fostul căpitan al naţionalei a subliniat că s-a ajuns la această variantă, întrucât n-a primit sprijin din partea autorităţilor locale la Constanţa.
 
Acum, o declaraţie făcută de Liviu Dragnea i-a adus aminte „Regelui“ de dificultăţile cu care s-a confruntat, atunci când a intrat în fotbal din postura de finanţator.
 
Mai exact, Liviu Dragnea a spus că în România avem nevoie de cât mai multe stadioane noi, nominalizând şi câteva oraşe în care fotbalul e, totuşi, „mort“.
 

„Focşaniul are nevoie de un stadion. Şi nu e un caz singular, e un program de reabilitare şi modernizare a stadioanelor existente, unde va fi cazul vom vorbi despre stadioane noi şi, de asemenea, un program de realizare a câtorva sute de stadioane cu gazon artificial mici, medii şi mari, parte din programul nostru complex de dezvoltare a sportului de masă şi a celui de performanţă“, a afirmat şeful PSD.

 
La auzul acestor vorbe, Hagi a făcut o criză de nervi la conferinţa pe care a susţinut-o, astăzi, după cum a informat prosport.ro.
 

„Poate auzim că se face un stadion şi la Constanţa! Se fac stadioane în toată ţara! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune, numai la Constanţa nu se poate. Nu se poate!“, a tunat „Regele“.

 Sursa: adevarul.ro,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii