Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gethika Team Constanţa, zeci de medalii la Cupa Shin-Dojo Adin Iuxel Gani s-a clasat pe doi în piramida Superfight (galerie foto)

ro

14 Mar, 2017 00:00 5503 Marime text
Gethika Team Constanţa a evoluat cu un lot de 23 de sportivi (dintre care zece la prima participare la o competiţie sportivă) la Cupa Shin-Dojo la Ashihara Karate, obţinând zeci de medalii. 
 
Probele de concurs au fost kata (la individual) şi kumite. „A fost un maraton de opt ore de concentrare şi motivare, la care sportivii noştri au reuşit un rezultat onorabil. Toţi au fost excepţionali şi sunt mândru de evoluţiile lor“, a declarat Nicu Vasiliu, cel care se ocupă de pregătirea sportivilor de la Gethika Team. Antrenorul a subliniat evoluţia pozitivă a lui Adin Gani şi trecerea lui la un nivel superior (la seniori).
 
În piramida Superfight, Gani s-a clasat pe locul doi, pierzând în finală la decizie 3-2 în faţa lui Mihai Paraschiv, din Olteniţa (2 Dan Ashihara), un luptător cu experienţă şi mult mai titrat. „De asemenea, sunt de remarcat Sebastian Cârciumaru şi Bianca Geană, care au ocupat locul întâi la ambele probe, dar şi piticii cu emoţii maxime, care au reuşit să câştige medaliile de aur, la kata: Andrei Barză, Eduard Gavrilă, Andrea Tămaş şi Damian Vişan“, a mai spus Nicu Vasiliu.
 
Cei care au urcat pe podium sunt: Marian Valentin Badea - locul 1 la kata, locul 2 la kumite, Ştefan Macsiniuc - locul 1 la kata, Adin Iuxel Gani - locul 2 la Superfight, locul 3 la kata, Iulian Alexandru Lungu - locul 3 la kata, Eduard Drăgănoiu - locul 2 la kumite, locul 2 la kata, Ionuţ Daniel Toma - locul 2 la kata, locul 1 la kumite, Lavinia Ursache - locul 2 la kata, locul 2 la kumite, Bianca Andreea Geană - locul 1 la kumite, locul 1 la kata, Marian Daniel Badea - locul 1 la kata, locul 3 la kumite, Tudor Panait - locul 3 la kata, locul 3 la kumite, Rareş Donose - locul 1 la kumite, locul 2 la kata, Sebastian Cârciumaru - locul 1 la kata, locul 1 la kumite, Cristian Prasovici - locul 2 la kata, locul 3 la kumite, Georgiana Mihai - locul 3 la kata, Eduard Gavrilă - locul 1 la kata, locul 3 la kumite, Valentin Filip - locul 2 la kumite, Andrei Cristian Barză - locul 1 la kata, Nikola Karadzhov - locul 2 la kata, locul 3 la kumite, Andreas Tămaş - locul 1 la kata, locul 3 la kumite, Damian Vişan - locul 1 la kata, locul 3 la kumite, Luca Badea - locul 3 la kumite, George Legănatu - locul 3 la kumite, locul 2 la kata şi Andreea Prasovici - locul 3 la katra, locul 3 la kumite.

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Kiban 17 Mar, 2017 21:52 xDxDxDxDxDxD