Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:54 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un lucru grav“ George Ţucudean a părăsit cantonamentul FC Viitorul

ro

08 Aug, 2017 10:08 2619 Marime text
Gazeta Sporturilor a lansat informaţia că atacantul George Ţucudean a fost exclus din lot pe termen nelimitat de managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi!

Motivul: fotbalistul nu ar mai vrea să rămână la echipă, având unele oferte, şi s-ar fi certat cu şefii clubului.

„Am citit prin ziare, dar nu ştiu nimic. Nu ştiu să fi fost o asemenea discuţie. Ei au venit de-abia alaltăieri seară, ieri au avut o şedinţă de pregătire, dar nu ştiu de aşa ceva. Încă n-am nicio informaţie de acest gen. Or fi fost discuţii, ca la orice echipă când lucrurile merg mai prost, iar de aici se caută fel de fel de explicaţii. Dar ceva concret nu am“, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi. 

UPDATE: FC Viitorul a trimis cu puţin timp în urmă un comunicat de presă pe această temă, pe care îl redăm în cele ce urmează: 

„În urma articolelor apărute în Gazeta Sporturilor, luni, 7 august, respectiv marți, 8 august, conducerea echipei FC Viitorul face următoarele precizări:
- Nu a existat niciun scandal între conducere și jucătorul George Țucudean, așa cum s-a afirmat în cele două articole, jucătorul fiind cel care și-a exprimat dorința de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat și a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situație reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă.
- Pe adresa clubului nu există în acest moment nicio ofertă pentru jucătorul în cauză, așa cum de asemenea s-a precizat în articolul de luni, 7 august.
- Între antrenorul principal Cătălin Anghel și jucători există o relație normală, nimic din ce s-a scris în cele două articole nu este adevărat.
- Orice afirmații referitoare la faptul că lotul de jucători ar fi împărțit în două tabere, așa cum se precizează în articolul de marți, 8 august, sunt total neadevărate și nu fac decât să aducă un deficit de imagine asupra unui club unde nu au existat niciodată astfel de tensiuni și care dorește să își îndrepte atenția doar spre următoarele partide.

Toate aceste dezinformări apar într-un moment dificil și nu fac decât să creeze falsa impresie că în cadrul echipei ar exista anumite tensiuni înaintea unor partide dificile și extrem de importante atât pentru clubul nostru cât și pentru fotbalul românesc, în Liga 1 și în play-off-ul Europa League“.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?

Comentarii