Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galop de sănătate în Cupa României CS Năvodari, 11 eseuri în victoria cu RC Bârlad

ro

25 Apr, 2016 00:00 1518 Marime text

 
Echipa de rugby CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naţionale de seniori, a încheiat cu o victorie, sâmbătă, evoluţiile din Seria Albastră a grupei a II-a din Cupa României, în care a înregistrat numai victorii în cele şase partide disputate.
 
Lideri în clasament, jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au întâlnit pe teren propriu echipa de pe locul doi, RC Bârlad, de care au dispus la scor, 71-17 (31-0)! Gazdele au înscris 11 eseuri (Puişoru - 2, Pârvu - 2, Comănici, Ciubotariu, Grigoraş, Niţă, Miron, Trandafir - câte unul, plus un eseu de penalizare), iar Trandafir a transformat opt dintre reuşite. Oaspeţii au avut trei eseuri şi o transformare. În celălalt meci din etapă, Bucovina Suceava a învins în propriul fief RCM Galaţi cu 23-18. Clasament final: 1. Năvodari - 28p, 2. Bârlad - 13p, 3. Galaţi - 12p, 4. Suceava - 4p.    
 
În continuare, CS Năvodari va juca în meciul de baraj pentru accederea în sferturile de finală ale Cupei României. Adversara de la baraj este Stejarul Buzău, câştigătoarea Grupei Roşii, partida urmând a se disputa pe 29 aprilie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii