Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Oss Fighters Costin Mincu se luptă la Constanţa cu maghiarul Tibor Varga pentru centura mondială WKF (galerie foto)

ro

16 Mar, 2018 00:00 4369 Marime text
Confruntarea pentru centura mondială World Kickboxing Federation (WKF), de la gala Oss Fighters, de la Constanţa, îi va aduce faţă în faţă în ring pe constănţeanul Costin Mincu, luptător la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti, şi pe maghiarul Tibor Varga.
 
Gala va fi găzduită de Sala Sporturilor, pe 20 aprilie a.c., iar partida Mincu - Varga, care se va disputa la categoria semigrea (88,2 kg), pe reguli K-1, este unul dintre momentele importante ale evenimentului. Lupta se va desfăşura pe durata a cinci runde de câtre trei minute, iar Mincu, numărul 1 în clasamentul mondial WKF la categoria semigrea, a fost desemnat de Federaţia Mondială să lupte pentru centură după ce a obţinut, anul trecut, în Grecia, la Santorini, titlul de campion european la categoria -91 kg. Pe site-ul oficial al WKF s-a anunţat că la acest meci va fi prezent, ca oaspete special, şi Fritz Exenberger, preşedintele WKF.
 
„Tibor Varga are foarte multe meciuri susţinute în Ungaria. Sunt optimist în privinţa luptei, chiar dacă va fi puţin dificil, întrucât, cu o săptămână înainte de această partidă, voi disputa un meci şi la o gală în Ţara Galilor, la Cardiff. Am de tras, dar nu mă plâng, întrucât pentru aceasta mă pregătesc şi mă dedic total antrenamentelor“, a declarat Costin Mincu, sportiv pregătit la Tai Shin Do Gym Academy de Florin Mina. Tibor Varga este din Budapesta, iar în ierarhia mondială a WKF la 88,2 kg, al cărei lider e Mincu, se află pe locul 15.
 

Pregătire în Thailanda

 
La Cardiff, pe 14 aprilie, constănţeanul va întâlni un luptător de culoare, partida având ca miză tot o centură. În acest an, Costin Mincu a efectuat şi un stagiu de pregătire, timp de 30 de zile, în Thailanda, la Bangkok, unde a făcut parte dintr-un grup de 11 luptători români, printre care şi Sebastian Cozmâncă, antrenorul fiind Florin Mina. „A fost un cantonament foarte bun. Thailandezii se bazează foarte mult pe condiţia fizică. Am efectuat câte două şedinţe de pregătire pe zi“, a spus Costin Mincu.
 
Sursa foto: Facebook şi wkfworld.com
 
Citeşte şi:
 
Oss Fighters! Gală explozivă la Constanţa, cu Bogdan Stoica, Marian Rusu şi Cristian „The Fastest“ Milea în prim-plan​

O lovitură specialitatea casei Luptătorul Costin Mincu, KO de senzaţie la „Bătălia Titanilor“ (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii