Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring

ro

16 Jun, 2020 00:00 6471 Marime text
  • Gala de sporturi de contact OSS Fighters este una de nivel mondial
  •  Din ediția a șasea nu vor lipsi luptători precum Cristian Ristea, Amansio Parachiv sau Alex Filip
  • La precedenta gală, Cristian Ristea a disputat finala piramidei greilor
 

Ediția a șasea a OSS Fighters, gală de sporturi de contact de nivel mondial, se va desfășura peste două luni, pe 22 august, în stațiunea Mamaia. Ca de obicei, vor participa luptători de top din țară și din străinătate.

Dintre cei care vor urca în ring nu vor lipsi Cristian Ristea, Amansio Paraschiv și constănțeanul Alex Filip. La precedenta gală, „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“, care a avut loc în februarie 2020, la Sala Polivalentă din București, Cristian Ristea a disputat finala piramidei de opt a greilor (cu luptători de top, din opt țări diferite), cedând în fața lui Fabio Kwasi (Olanda), în ceea ce a fost și și main-event-ul galei. După două partide dificile, în sferturi și semifinale, în care a dispus de Thomas Froschauer (Austria), prin KO în repriza a 2-a, și de Marco Pisu (Italia), la decizie unanimă, Ristea a sfidat oboseala și a luptat admirabil, dar victoria i-a aparținut lu Kwasi, meciul încheindu-se înainte de limită, în runda a treia. Kwasi a câștigat astfel piramida greilor și totodată prima centură OSS Fighters. „Unul dintre cei mai buni sportivi K1 la nivel european, cu multiple victorii naționale și internaționale“, este prezentat Cristian Ristea pe pagina de Facebook a OSS Fighters.
 

Și-a apărat cu succes centura mondială

În august 2019, în Piațeta Cazino, din Mamaia s-a desfășurat gala OSS Fighters 4, la care, În main-event, Amansio Paraschiv și-a apărat cu succes centura mondială Superkombat la categoria 72,5 kg în confruntarea cu italianul Rosario Presti, pe care l-a învins la decizie. „Campionul K 1 Amansio Paraschiv s-a alăturat echipei One Star Security. În August 2020, Mamaia, îl vom vedea in ringul OSS Fighters într-un meci surpriză. Ploieșteanul va disputa un meci fabulos, cu unul dintre cei mai bine cotați luptători din lume la categoria 70 de kg“, este mesajul OSS Fighters. „Vă aștept la Mamaia pe OSS Fighters 6, cea mai puternică gală de kickboxing din România!“, a spus și Amansio Paraschiv.

Cristian Ristea și Amansio Paraschiv sunt imaginea One Star Security, firma de pază și protecție fiind sponsor principal al lor, a declarat Marius Gheorghe, președintele OSS. 
 

Ultimul meci al lui Alex Filip!

Gala OSS Fighters 6 va fi una specială pentru Alex Filip (35 de ani), celebrul luptător constănțean, care e și promotor în promoția OSS Fighters Constanța, urmând a-și încheia cariera cu ocazia acestui eveniment. Alex Filip a avut un parcurs deosebit în kickboxing, din 2014, de când a debutat la Superkombat, la Constanța, cu acel KO extraordinar (printre cele mai frumoase ale anului), cu care l-a învins pe Roman Palamar (un ucrainean stabilit în Germania). Ulterior, Filip, polițist de profesie, a întâlnit mulți adversari redutabili, atât în gale în țară, cât și în străinătate, iar victoriile sale (multe dintre ele încheiate înainte de limită) au fost frumoase. „În luna august, ne vedem la gala OSS Fighters Mamaia, pentru ultimul meci din cariera mea! Indiferent că am câștigat sau am pierdut, am luptat doar cu adversari de nivel înalt. La fel voi încheia și cariera mea, cu un adversar de top!“, a declarat Alex Filip, care, în activitatea sa din sportul de contact, a practicat, cu rezultate însemnate, și Karate Kyokushin, având centura neagră.

Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)


Citește și:

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

Fabio Kwasi, învingător în piramida greilor de la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“. Victorie și pentru Ștefan Orza (galerie foto)

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii