Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ Câştigătorul piramidei greilor intră în posesia primei centuri OSS Fighters (galerie foto)

ro

06 Feb, 2020 00:00 3260 Marime text

Sala Polivalentă din Bucureşti găzduieşte vineri, 7 februarie, de la ora 20.00, gala de sporturi de contact de nivel mondial, „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“.
Având nume mari pe afiş, super-evenimentul din capitală, desfăşurat pe reguli de K-1, este organizat de One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); promotor, Alex Filip.
 
Atracţia principală a show-ului sportiv va fi piramida de la categoria grea, unde vor lupta sportivi de top: Clyde Brunswijk (olandez), Bugra Tugay Erdogan (Turcia), Marco Pisu (Italia), Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (cu cetăţenie olandeză şi surinameză), Giannis Stoforidis (Grecia), Enver Slijvar (Slovenia) şi Thomas Froschauer (Austria). „Am pregătit o super-gală, cu sportivi de top şi cu o piramidă de opt cum nu a mai fost în România în ultimii zece ani, de când Eduard Irimia producea Superkombat. Dânsul ne-a sprijinit foarte mult să ne lansăm pe piaţă. Având un fight-card de o asemenea anvergură, am pus în joc şi prima centură OSS Fighters, pe care o vom oferi câştigătorului piramidei de opt“, a declarat Marius Gheorghe.
 

A doua gală desfăşurată în Bucureşti

 
„Suntem încântaţi să vă oferim o gală de nivel mondial, cu lupte foarte spectaculoase. Suntem deja la a doua ediţie pe care o desfăşurăm la Bucureşti, la Sala Polivalentă. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, am avut o gala extraordinară. Acum vom avea şi un turneu de opt la categoria grea (cu premii totale de 35.000 de euro), alături de cinci super-fight-uri. Fight-card-ul va fi de top“, a arătat şi Alex Filip, cel mai cunoscut luptător constănţean, care îndeplineşte şi rolul de promotor al OSS Fighters.
 
Partidele din afara piramidei sunt: la categoria +95 kg - Alexandru Radnev (România) - Milan Miko Dasic (Serbia); la categoria 70 kg - Ștefan Orza (România, de la clubul Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei) - Serghei Zanosiev (Republica Moldova); la categoria 66 kg - Adrian Maxim (România) - Said Malek (Maroc); la categoria 86 kg - Claudiu Alexe (România) - Petros Vardakas (Grecia); la categoria 72,5 kg (co-main-event) - Amansio Paraschiv (România) - Mohammed El-Mir (Danemarca). Main-event-ul galei este finala piramidei.        
 
Câştigătorul piramidei, vânat din străinătate
Nivelul tehnic al piramidei poate concura cu orice promoţie de top din lume şi aduce în ring nume mari din lumea kickboxing-ului. Se apreciază că această piramidă de opt va fi cea mai spectaculoasă organizată până acum în România. „Apreciez iniţiativa OSS Fighters de a aduce în România o piramidă de grei. Fanii din România s-au ataşat de sportivii de la categoria grea, dar, încet-încet, la nivel global au dispărut eroii.
 
Am încercat cu Superkombat să menţinem vie această flacără. Acum, OSS Fighters încercă să aducă în România această emoţie. Ajutăm OSS Fighters să-şi păstreze poziţia de lidership în ţară şi să menţină un circuit internaţional, care să treacă prin România măcar de două ori pe an, la Bucureşti sau la Mamaia. Promotorul Alex Filip are contacte foarte bune în lumea kickboxingului internaţional, mai ales în Olanda. Vor participa sportivi de top din generaţia nouă. Această gală e o rampă de lansare pentru ei. Cine va câştiga piramida cu siguranţă va fi vânat de promoţii mari din lume.
 
Am făcut şi trecerea către entertainment, iar acum la Bucureşti sunt Samuel L. Jackson şi Michael Keaton, filmând pentru «The Asser», la care sunt producător executiv. Superkombat se va relansa în 2020, într-o formula internaţională, în America şi Europa. Tocmai de aceea sunt cu ochii pe această gală, pentru că sunt convins că vor fi surprize foarte mari cu sportivii din generaţia nouă. Am încredere în organizatori, va fi o gală extraordinară, care va atrage şi mai mult atenţia asupra promoţiei OSS Fighters. Va fi o producţie internaţională, care va beneficia de o popularizare foarte mare la nivel global. Felicitări, Marius, şi să sperăm că veţi continua această misiune!“, a punctat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.
 

Legendă a arbitrajului în ring

 
Gala de vineri va fi la cel mai înalt nivel şi în ce priveşte arbitrajul. „Pe lângă Cezar Gheorghe, arbitru oficial OSS Fighters, l-am adus şi pe japonezul Atsushi Onari, care a arbitrat cele mai mari meciuri din kickboxingul mondial, ultimul fiind Badr Hari - Rico Verhoeven. Este una dintre legendele arbitrajului din K1. Totodată, vineri, va oficia şi Gerard Scemama, un arbitru francez atestat ISKA, care oficiază la majoritatea galelor Glory. La îndemnul lui Eduard Irimia, Marius Gheorghe a luat această decizie şi a adus arbitri străini, cu greutate şi nume, pentru a nu spune cineva că vreun luptător a fost favorizat. Bridaga de arbitri din această gală este completată de Șenol Amamut, de la Constanţa“, a detaliat Alex Filip.
 
Sursa foto: Facebook (Marius Gheorghe)
 
Citeşte şi:
 
Eveniment de nivel mondial Gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ aduce la Bucureşti legende ale kickboxing-ului (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii