Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

ro

04 Jan, 2020 00:00 5620 Marime text

Pe 7 februarie, va avea loc o nouă gală, a cincea, a promoţiei constănţene OSS Fighters, iar spectacolul se anunţă, ca şi la precedentele patru evenimente, la cel mai înalt nivel!

Gala, „Gentlemen's Tournament“, se va desfăşura la Bucureşti, la Sala Polivalentă, cu începere de la ora 20.00, în organizarea One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe) şi a restaurantului Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan).


În ring vor urca luptători români şi străini de top, cu unii dintre ei (Amansio Paraschiv, Cristian Ristea) promoţia constănţeană semnând contracte de exclusivitate în România! OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate. „Promoţia OSS Fighters îşi respectă valorile şi promovează sportivii adevăraţi. Va fi un turneu foarte greu, cu sportivi de talie mondială, la fel ca şi evenimentul“, a declarat Marius Gheorghe. În gală se vor disputa 12 partide, şapte într-o piramidă de 8 sportivi la categoria grea (luptători redutabili din opt ţări), cu premii totale de 35.000 de euro, şi cinci în afara piramidei. Biletele de intrare la gală se găsesc pe site-ul eventim.ro și au prețurile: masă VIP - 280 de lei, categoria 1 - 100 de lei, categoria 2 - 65 de lei.    

Cine sunt luptătorii din piramidă


Cei opt din piramidă sunt Ismael Lazaar (olandez cu origini marocane), Bugra Tugay Erdogan (Turcia), Marco Pisu (Italia), Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (cu cetăţenie olandeză şi surinameză), Giannis Stoforidis (Grecia), Enver Slijvar (Slovenia) şi Thomas Froschauer (Austria). În afara piramidei vor lupta sportivi precum Amansio Paraschiv (care-l va întâlni pe Mohammed El Mir), Alex Filip, Ștefan Orza (de la Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei), Adrian Maxim (care se va duela cu un marocan) sau Sebastian Cozmâncă, ultimul urmând a-l avea ca adversar pe sârbul Dasic, care a luptat în Superkombat. 

Adversarul lui Maxim, extrem de spectaculos


„După cum v-am obişnuit deja, iată că echipei OSS Fighters i se alătura şi Adrian Maxim, unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat kickboxingul românesc şi care a reprezentat cu succes România în cele mai puternice promoţii din China şi Europa, acesta luptând de asemenea şi în Glory, cea mai cunoscută promoţie de kickboxing din lume! Adrian Maxim va lupta pe data de 8 februarie cu un luptător marocan, extrem de spectaculos, de la renumita sală de kickboxing din Olanda Vos Gym Amsterdam Team Lubbers! Un eveniment ce nu trebuie ratat!“, punctează cei de la OSS Fighters.
 

„O mare surpriză în turneul la categoria grea“


Unul dintre cei mai explozivi luptători olandezi, Ismael „The Star“ Lazaar, campion mondial Enfusion la categoria grea, a disputat ultimul său meci împotriva campionului mondial din Glory Rico Verhoeven! „Ismael Lazaar vine în România decis să câştige titlul în cadrul galei OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament!“, se arată pe pagina de Facebook a OSS Fighters. Valoarea lui Ismael Lazaar a fost subliniată şi de Alex Filip. „O mare surpriză în turneul la categoria grea din gala OSS Fighters este luptătorul marocan Ismael Lazaar, care locuieşte şi se antrenează în Olanda! Acesta deţine rezultate remarcabile, având 39 de lupte, dintre care doar două pierdute, unul dintre ele fiind în Glory, cu campionul mondial Rico Verhoeven! Ismael Lazaar este campion mondial Enfusion la categoria grea în anii 2014, 2015 şi 2016 şi un candidat puternic la câştigarea acestui turneu“, a punctat celebrul luptător constănţean.
 

„De anul acesta, încep un drum nou“


În promoţia OSS Fighters, Alex Filip va fi de acum înainte şi promotor oficial. „Promoţia OSS Fighters & SK este onorată de noul parteneriat cu cel mai bun sportiv constănţean! Un bun profesionist, dedicat copiilor şi tinerilor care practica sportul de contact, dar şi un om implicat activ în activităţi sociale de prevenire împotriva adicţiilor. Alex Filip are o dublă calitate în cadrul promoţiei: sportiv şi promotor oficial al OSS Fighters“, a fost mesajul promoţiei constănţene. „De anul acesta, încep un drum nou, alături de promoţia Oss Fighters, acela de promoter, şi promit că voi încerca ca fiecare ediţie să aibă parte de meciuri spectaculoase, luptători explozivi şi cel mai important, lupte corecte! Le mulţumesc organizatorilor Marius Gheorghe, Lucian Tudose şi George Drăgan pentru încredere! «Fight real, be real! Oss Fighters»“, a precizat şi Alex Filip.
 

Meciul va încânta


La ediţia a patra a OSS Fighters, desfăşurată în vara anului trecut, în Piaţeta Cazino din Mamaia, în main-event, Amansio Paraschiv şi-a pus în joc centura mondială Superkombat la categoria 72,5 kg, în confruntarea cu italianul Rosario Presti. Partida s-a încheiat cu victoria românului, care şi-a păstrat astfel titlul. La OSS Fighters 5, luna viitoare, „Vikingul“ îl va întâlni într-un super-fight pe Mohamed El Mir, care a luptat in cele mai importante promoţii din lume, contra celor mai buni luptători, precum Marat Grigorian (actualul campion Glory), Albert Kraus, Serhiy Adamciuk, Enrico Kehl, Hysni Beqiri, iar lista poate continua. ,Meciul Amansio Paraschiv - Mohamed El Mir va încânta prin calitatea la cel mai înalt nivel a kickboxingului!“, este mesajul promoţiei de pe litoral.


Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)


Citeşte şi:

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv îşi păstrează centura mondială (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii