Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Iancu s-a întors la FC Viitorul Gică Hagi - „Am convingerea că va reveni în prim-plan“

ro

31 Mar, 2016 00:00 2701 Marime text
 

Transferat de FC Viitorul la Steaua, în 2013, mijlocaşul ofensiv Gabriel Iancu (21 de ani) a revenit după trei ani la echipa lui Hagi, însă numai pentru pregătire. Ultima dată, fotbalistul a jucat la echipa turcă Karabukspor, iar în prezent încearcă să revină la o formă optimă sub bagheta „Regelui“.
 
„Gabi Iancu are hârtie prin care i se permite să se antreneze cu noi. Încercăm să îl punem la punct pentru viitor, să-i fie bine. A vrut să vină acasă, unde a crescut fotbalistic. Noi suntem mereu deschişi în a sprijini un jucător. Clubul nostru respectă jucătorii. Am vorbit cu el şi am convingerea că va reveni în prim-plan. Aşa cum Nicuşor Stanciu a ajuns sus, aşa şi el va reveni în scurt timp, precum Denis Alibec. Clubul nostru formează jucători, dă jucători pe piaţă şi îi ajută, pentru a-i repune pe un drum bun. Chiar dacă mai greşesc, sunt tineri, sper să înveţe din aceste lucruri. La un tânăr poţi întotdeauna să mai accepţi o greşeală, la un bătrân, nu. El nu-i al nostru, aparţine de altcineva, deci nu ne gândim să-l păstrăm, ci doar să-l punem în formă. Altă discuţie nu se impune“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Astăzi, meci cu ASA Tg. Mureş

Echipa constănţeană susţine astăzi meciul din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1, întâlnind în deplasare ASA Tg. Mureş. Partida a fost programată la ora 20.30. Cele două echipe sunt vecine de clasament, ASA ocupând ultimul loc, şase, cu 20 de puncte, iar FC Viitorul aflându-se o poziţie mai sus, cu 24 de puncte. „Ne gândim la ce avem de făcut din campionatul viitor, dar nu neglijăm nici prezentul, adică evoluţiile din play-off, unde întâlnim echipe bune, cu mai mare experienţă decât a noastră. Până la vară, jucătorii trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă, iar apoi vom vedea cu ce fotbalişti vom continua“, a spus Hagi. 

Robert Hodorogea, gol pentru Naţionala României

Toţi cei trei jucători convocaţi de la FC Viitorul la echipa de tineret a României, Robert Hodorogea, Răzvan Marin şi Florin Tănase, au evoluat în meciul oficial susţinut de tricolorii mici, pe teren propriu, contra echipei similare a Ţării Galilor, din preliminariile Campionatului European din 2017. România U-21 a bifat trei puncte importante în faţa Ţării Galilor, după ce s-a impus cu 2-1 (1-0).
 
Hodorogea şi Marin au jucat din primul minut, în timp ce Tănase, venit de la Naţionala de seniori, a fost ţinut pe banca de rezerve de selecţionerul Cristian Dulca şi a fost introdus pe teren în repriza secundă. Drumul spre victorie a fost deschis de Robert Hodorogea, care a punctat în minutul 37, în urma unui corner. Al doilea gol al României a fost înscris de Alexandru Ioniţă II, în minutul 58, iar galezii au redus din handicap în minutul 90+2.

Hodorogea a jucat tot meciul, ca fundaş dreapta, iar titular integralist a fost şi Răzvan Marin, folosit mijlocaş defensiv. Atacantul Florin Tănase a intrat pe teren în minutul 71 şi a ieşit accidentat în minutul 85.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii