Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanța și Spicu Horia participă la Campionatele Naționale de oină în sală

ro

06 Dec, 2019 00:00 1877 Marime text
Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român organizează, în perioada 7 - 8 decembrie a.c., Campionatele Naționale de oină în sală pentru juniori I și seniori.
Competițiile vor avea loc în municipiul Roman, din județul Neamț, în sala Colegiului Tehnic „Miron Costin“, Corpul A. La întrecerea rezervată seniorilor, care va avea loc pe 7 decembrie, cu începere de la ora 9.00, vor participa șase echipe: Frontiera Tomis Constanța, Biruința Gherăești, Stejarul Pârcovaci, Avântul Frasin, Spicu Horia și Straja București. La campionatul juniorilor I, programat pe 8 decembrie, de la ora 9.00, se vor duela cinci echipe: SC Cronos Bârlad, Biruința Gherăești, Stejarul Pârcovaci, Avântul Frasin și Spicu Horia.


„Încheiem anul 2019 cu două competiții extrem de puternice. A fost un an plin pentru sportul nostru național și promitem un 2020 la fel. La Roman va fi sigur o luptă palpitantă, atât la seniori, cât și la juniori I“, a declarat constănțeanul Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Oină)


Citește și:

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Campionatul Naţional de Oină la Seniori

Spicu Horia, lângă podium în Campionatul Naţional de oină pentru senioare (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii