Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanţa, pe primul loc după turneul regulat al Naţionalelor de oină

ro

29 May, 2017 13:05 1800 Marime text
Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și CS Politehnica Cluj-Napoca au organizat la Cluj, pe terenul Bazei Sportive CMC, Campionatul Național de Oină Seniori - Turneul Regulat.
 
La această competiție au participat 8 echipe: CS Politehnica Cluj, Energia Râmnicelu, Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Stejarul Parcovaci, Biruinţa Gherăeşti, Brigada Gherăești și Dinamic Coruia., care s-au înfruntat în sistem „fiecare cu fiecare”.

Dupa două zile de meciuri spectaculoase clasamentul final al Turneului regulat a fost urmatorul:
 
Locul 1 - Frontiera Tomis Constanța (21p)
 
Locul 2 - Straja București (17p)
 
Locul 3 - CS Politehnica Cluj (17p)
 
Locul 4 - Biruinţa Gherăeşti (15p)
 
Locul 5 - Brigada Gherăești (13p)
 
Locul 6 - Stejarul Pârcovaci (11p)
 
Locul 7 - Energia Râmnicelu (9p)
 
Locul 8 - Dinamic Coruia (9p)
 
“A fost o competitie extrem de spectaculoasa cu meciuri de inalt nivel tehnic. Vreau sa felicit toate echipele participante. CS Politehnica Cluj s-a prezentat foarte bine si a confirmat creşterea din ultima perioadă. Frontiera Constanța a demonstrat din nou ca este o forta in sportul nostru national si a reusit un turneu perfect. In ultimul rand vreau sa remarc spiritul de fair play in care s-a disputat intreaga competitie”, a declarat constănţeanul Nicolae Dobre, preşedintele FRO.
 
Primele patru clasate se vor  confrunta în cadrul a două  turnee play-off, în care se  va juca, deasemenea, fiecare  cu fiecare, programate la  Oneşti (16-19 iunie 2017) şi  Iaşi (15-17 septembrie 2017).  Fiecare echipă va intra în  tuneul de la Oneşti cu toate  punctele câştigate în turneul de la Cluj. Între  cele două turnee, în perioada  20-22 iulie, Constanţa va fi  gazda Cupei României, a doua  competiţie ca importanţă, în  oina românească.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii