Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Campionatul Naţional de oină rezervat seniorilor (galerie foto)

ro

16 Sep, 2018 19:39 1643 Marime text
Frontiera Tomis Constanţa a câştigat Campionatul Naţional de oină rezervat seniorilor, duminică, după al doilea turneu din play-off, desfăşurat pe stadionul ''Flacăra'' din Năvodari, informează Agerpres.ro. 
 
Frontiera Tomis Constanţa, care şi-a trecut în palmares al 13-lea său titlu de campioană naţională, a fost urmată în clasament de Straja Bucureşti, Biruinţa Gherăeşti (Neamţ), Politehnica Cluj-Napoca etc.
 
Rezultatele înregistrate în turneul de la Năvodari, potrivit site-ului Federaţiei Române de Oină: Politehnica Cluj - Frontiera Tomis Constanţa 13-25, Straja Bucureşti - Biruinţa Gherăeşti 19-20, Frontiera Tomis - Straja Bucureşti 30-10, Politehnica Cluj - Biruinţa Gherăeşti 5-20, Politehnica Cluj - Straja Bucureşti 13-22, Frontiera Tomis Constanţa - Biruinţa Gherăeşti 20-13.

În afară de titlul de campioană națională, Frontiera Tomis a mai cucerit în acest an Cupa Regelui și Cupa României și s-a impus în întrecerea de oină pe plajă, urmând să lupte și în Campionatul Național de oină în sală.   

Sursa foto: Facebook (Frontiera Tomis Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii