Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraţii Eric şi Patrick Crînguş, de la CS Medgidia, aur la Campionatul Naţional de Semi-Kempo

ro

14 May, 2021 00:00 4439 Marime text
  • Aşchia nu sare departe de trunchi în familia Crînguş, tatăl, Ionel, transmiţându-le pasiunea sa pentru sporturile de contact tuturor celor trei fii ai săi.
 

La Campionatul Naţional de Semi-Kempo, competiţie care s-a desfăşurat în Bucureşti, cu participarea a 380 de sportivi de la 34 de cluburi, au evoluat şi reprezentanţii secţiei de Kempo a CS Medgidia, coordonată de Ionel Crînguş, centură neagră 4 Dan / Kempo.

Acesta a îndrumat în concurs patru tineri luptători: Eric Crînguş (categoria 12-14 ani, -60 de kilograme), Robert Ciucuraş (categoria 10-12 ani, -45 de kilograme), Raul Ciucuraş (categoria 10-12 ani, -40 de kilograme) şi Patrick Crînguş (categoria 8-10 ani, -30 de kilograme). Fraţii Crînguş sunt fiii lui Ionel Crînguş şi ambii au obţinut medalia de aur în concurs.

Aşchia nu sare departe de trunchi în familia Crînguş. Tatăl este una dintre persoanele cunoscute din sportul constănțean de contact şi le-a transmis pasiunea sa pentru acest domeniu tuturor celor trei fii ai săi, lui Eric, lui Patrick, dar şi mezinului Dominik. Preşedinte al AS Rebel Fighters Constanţa şi preşedintele secţiei de Kempo a CS Medgidia, grupări sportive în care pregătește tineri luptători la Kempo, Ionel Crînguș este și instructor în departamentul de Kempo Militar al Federaţiei Internaţionale de Kempo.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu luptătorii de la CS Medgidia.
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)



Citeşte şi:

Trecut, prezent și viitor
Ionel Crînguș le-a transmis pasiunea pentru sporturile de contact și celor trei fii ai săi (galerie foto + video)


„O familie minunată!“
Ionel Crînguș, expert constănțean în sporturi de contact, și soția sa, Ramona, 20 de ani de căsnicie (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii