Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Silviu Iacşa s-a despărţit de FC Farul. De ce nu a jucat la Brăila

ro

03 Mar, 2016 00:00 3255 Marime text


Unul dintre tinerii Under-19 pe care FC Farul i-a achiziţionat în această iarnă, mijlocaşul stânga Silviu Iacşa (în vârstă de 17 ani, va împlini 18 ani în luna aprilie), s-a despărţit de echipa constănţeană, la scurt timp după ce a ajuns pe litoral.

Potrivit preşedintelui executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, fotbalistul originar din Alba Iulia nu a reuşit să se acomodeze la Constanţa, departe de casă, şi a dorit să se întoarcă în oraşul natal, el ajungând la Farul de la Unirea Alba Iulia.
 

„Silviu Iacşa a avut o discuţie cu antrenorul Constantin Gache, în care a spus că nu reuşeşte să se acomodeze la Constanţa, că nu a fost niciodată plecat de acasă şi că parcă îi lipseşte ceva. Iar acest lucru l-a simţit antrenorul şi în teren, la antrenamente. Silviu părea tot timpul abătut şi izolat, el fiind şi o fire mai introvertită. Constantin Gache a stat de vorbă cu el, pentru a-l ajuta să treacă peste şocul plecării de acasă, dar n-a reuşit. Jucătorul a fost în lotul pentru meciul cu Dacia Unirea, iar la Brăila, în seara dinaintea meciului, când era conştient că antrenorul ar fi început cu el a doua zi, a clacat psihic, spunând că îi vine greu şi că nu vrea să greşească. Poate au fost emoţiile debutului, poate frica de joc, nu ştiu“, a arătat Auraş Braşoveanu.

 
În aceste condiţii, antrenorii Farului nu s-au mai bazat pe Iacşa la meci, iar după aceea s-a produs despărţirea dintre club şi el, fotbalistul părăsind deja Constanţa. „Cum Silviu şi-a manifestat intenţia de se întoarce acasă, în sânul familiei, Constantin Gache a preferat să renunţe la serviciile lui“, a mai arătat Auraş Braşoveanu.

Sursa foto: liga2.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii