Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Marian Măciucă, suspendat 16 etape pentru că l-a lovit pe arbitrul Sorin Gherasim (galerie foto)

ro

28 Jan, 2015 00:00 6601 Marime text
Organizatorii unui turneu de fotbal în sală rezervat veteranilor, care se dispută la Constanţa, au decis să-l suspende 16 etape pe fotbalistul Marian Măciucă, pentru vina de a-l fi lovit pe arbitrul Sorin Gherasim. Potrivit raportului suplimentar depus de arbitru la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, incidentul s-a petrecut în minutul 35 al unei partide în care echipa lui Marian Măciucă era condusă cu 5-0, arbitrul fiind lovit cu pumnul „în zona ochiului stâng, în dreptul arcadei, fiindu-mi provocat un traumatism sever, manifestat printr-o sângerare puternică“.

Gherasim, care a oficiat la acel meci alături de Constantin Zelca, a avut nevoie de îngrijiri medicale, atât la sala unde s-a jucat meciul, cât şi la spital, iar ulterior, în zilele următoare, a efectuat mai multe investigaţii medicale. „La spital, mi-a fost cusută plaga care îmi sângera. Am efectuat şi un control radiologic. Am ajuns şi la oftalmologie, unde mi s-a recomandat tratament. Am nişte dureri la arcadă şi voi merge şi la reumatolog“, a spus Sorin Gherasim. „Cavalerul“ a declarat că este hotărât să-l dea în judecată pe Marian Măciucă şi că îl va reclama şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde va depune un memoriu. „Fac toate aceste demersuri pentru ca jucătorii de fotbal, de orice nivel, de la Liga 1 până în Campionatul Judeţean, Campionatul Orăşenesc, de la competiţiile de sală sau de cartier, să conştientizeze că ar trebui să fie mult mai responsabili şi să se gândească de două ori înainte de a lovi un arbitru. E timpul să se oprească violenţa în sport! Respectul faţă de arbitru nu există. În 17 ani de arbitraj nu am avut niciodată probleme de acest gen“, a menţionat arbitrul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jucator 07 Dec, 2015 11:23 Arbitre u vorbesti de responsabilitate in sport?sunt un jucator din liga v care a fost arbitrat de u intr-un meci din deplasare si vreau sa mentionez ca esti o rusine de arbitru,ai facut tot posibilul, fiind cumparat de gazde,ca echipa gazda sa castige meciul respectiv.echipa mea a fost condusa cu 1-0 insa am revenit si am intors scorul la 2-1,dar u care vb de responsabilitate ai avut grija sa iti iasa combinatia si ai dictat un penalty pe care l-ai vazut doar u dupa care ai validat un gol marcat di 3 metri de ofside,pe care dupa meci asistentul u l-a recunoscut insa a zis:asa trebuia sa se termine.Deci dak vreti respect acordatil si voi jucatorilor care vn de placere nu ca voi pe bani.