Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Dănuţ Cristea, de la Luceafărul Amzacea, a fost suspendat 20 de etape

ro

20 Sep, 2014 00:00 4901 Marime text


Fotbalistul Dănuţ Cristea, de la echipa Luceafărul Amzacea, a fost suspendat 20 de etape şi amendat cu 100 de lei în urma partidei susţinute de formaţia sa pe teren propriu cu Fulgerul Chirnogeni, în etapa a treia a Ligii a V-a, Seria Est.


După cum a notat în raportul de joc arbitrul Cristian Lepădatu, în minutul 70, la scorul de 3-1 pentru gazde, un fotbalist de la Fulgerul, Gheorghe Stamatov, l-a faultat pe Cristea, iar acesta a ripostat şi l-a lovit cu podul palmei în figură pe adversarul său. Stamatov a primit îngrijiri medicale şi şi-a revenit după zece minute, dar echipa din Chirnogeni a refuzat să mai joace. Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa l-a sancţionat pe Cristea, dar a luat măsuri şi împotriva Fulgerului. Pentru faptul că nu a mai continuat meciul, echipa din Chirnogeni a pierdut cu 0-3 şi i s-au scăzut trei puncte din clasament.

În aceeaşi etapă a Ligii a V-a au mai fost două meciuri în care oaspeţii s-au retras de pe teren în timpul jocului. În Seria Sud, în disputa Speranţa Nisipari - Marmura Deleni a fost 6-0 la pauză, iar formaţia vizitatoare nu a mai jucat în partea secundă. AJF a menţinut scorul din acel moment, a amendat Marmura cu 300 de lei şi a penalizat-o cu trei puncte. Oficialii Comisiei de Disciplină a Asociaţiei au luat aceleaşi decizii şi la confruntarea din Seria Nord Pescăruşul Gârliciu - Viitorul Târguşor, oaspeţii decizând să nu mai joace când scorul era 4-0 pentru gazde. Drept pedeapsă, Târguşor a primit o amendă de 300 de lei, a rămas fără trei puncte în clasament, iar scorul s-a menţinut 4-0.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Narcis 25 Jan, 2016 23:45 Ptr Cristea Danut nu judec p nimeni Nustiu c s-a întâmplat p teren intre voi doi dar dacă te-a faultat nu trebuie sa reacționez trebuie Sa-ti vezi de jocul tău sa stati k ești fair-play.Si mai târziu ăi plăteau s tu polita știu și eu campionatul d acolo cum este am jucat s eu se joaca dur tare.
  • cristea danut 23 Sep, 2014 17:18 iar si iar comentarii aiurea...in primu rand da i-am dat o palma dar el s-a prefacut perfect...si oricine cum am mai zis oricine ractiona la fel...sa fie sanatos si sa incerce sa nu mai faca ce a facut cu mine.
  • participant la competitie 20 Sep, 2014 10:05 cu toate ca riscam sa ramanem cu jumatate din echipe,ar trebui sanctiuni mai drastice pentru asemenea fapte(retragere de pe teren,neprezentare,lovire adversari ori arbitri).de asemenea as dori sa vedem si ce sanctiuni primesc arbitrii care gresesc grav!