Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Cristian Ganea, de la FC Viitorul, a disputat contra lui FC Botoşani meciul 100 în Liga 1

ro

20 Feb, 2018 15:20 2290 Marime text
Partida cu FC Botoșani, câștigată de FC Viitorul, scor 2-1, la Ovidiu, în etapa a 25-a din Liga 1, i-a dat un motiv în plus de bucurie unuia dintre componenții formației constănțene, internaționalul Cristian Ganea, care a disputat, cu ocazia acestei întâlniri, meciul 100 în prima ligă din România.

Dintre acestea, 84 de partide au fost în tricoul Viitorului, iar restul pentru FC Brașov.

În vârstă de 26 de ani (este născut pe 24 mai 1992), Ganea evoluează din 2015 pentru FC Viitorul, reușind în această perioadă, doar în Liga 1, să înscrie și şase goluri și să ofere alte opt pase decisive.

Sunt mândru că am ajuns la această cifră. De mic îmi doream să joc în prima ligă. Am aproape trei ani la FC Viitorul. Am realizat lucruri mari aici, am câştigat campionatul. Pot să spun că, practic, pentru mine, Liga 1 este Viitorul. Primul meu meci în Liga 1 a fost o partidă la Ploieşti a lui FC Braşov (pentru care jucam). Cea mai frumoasă partidă, ca o finală, a fost cu FC Viitorul - CFR Cluj, când am ieşit campioni. Prin muncă şi seriozitate am ajuns şi la echipa naţională, a declarat Cristian Ganea.     

Totodată, meciul cu FC Botoșani a reprezentat pentru FC Viitorul al treilea joc consecutiv fără eșec cu Ianis Hagi căpitan.

De altfel, de când Ianis a preluat banderola de căpitan, FC Viitorul este neînvinsă, inclusiv în meciurile de verificare disputate în acest an în cantonamentul de la Belek.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii